Cursuri de dans sportiv la Magic Steps

Cursuri de dans sportiv la Magic Steps

Cursuri de dans sportiv la Magic Steps

Dansul sportiv reprezintă unul dintre cele mai frumoase sporturi din lume, iar in ultimii ani interesul pentru acest sport a crescut în mod simțitor, dansul adresându-se tuturor categoriilor de vârstă. Este fascinant pentru privitori, eleganța și frumusețea costumelor captivează pe oricine. Vă invităm cu drag la o lecție de dans sportiv pentru a vă convinge!

Deschisă în vara anului 2006 în București, Şcoala de dans Magic Steps este prima școală care se adresează cu precădere copiilor. Cursurile sunt structurate pe 12 grupe de dans pentru copii, formate în funcție de vârsta copiilor.

  • Cursuri inițiere dans copii (8 grupe): 3-10 ani
  • Cursuri de dans avansați (1 grupă): 6-12 ani
  • Cursuri de dans sportiv competițional (1 grupă): 8-15 ani

Din Octombrie vă așteptăm într-o nouă locație, ultramodernă ce oferă un confort ridicat prin facilitățile de ultima generație: Aviației Wellness Center!

Cursurile de dans pentru copii se vor desfășura în zilele de Marți și Vineri în intervalul orar 17.30-19.30. De asemenea vom deschide și o grupă de dans pentru adulți, iar cursurile se vor desfășura în zilele de Luni și Miercuri în intervalul orar 20.00-21.00.
Vino să învățăm împreună Pașii Magici!

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.magicsteps.ro.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut