Cursuri de Maniere şi Comportament

Cursuri de Maniere şi Comportament

Cursuri de Maniere şi Comportament

Scopul principal al participării copiilor în cadrul lecţiilor de educaţie timpurie „Future Learning for Kids” este formarea şi dezvoltarea interesului şi a plăcerii de a învăţa a copiilor preşcolari prin intermediul temelor de discuţii interesante şi captivante, a jocurilor individuale şi a experimentelor de grup.
Cum se desfăşoară lecţiile de „Maniere şi comportament”?

Lecţiile de maniere elegante formează şi totodată rafinează vocabularul şi comportamentul copiilor în situaţii cu care se întâlnesc zi de zi la grădiniţă, în familie sau când merg în vizită. Copiii vor învăţa reguli elementare şi în acelaşi timp rafinate de comportament civilizat şi îşi vor surprinde părinţii şi cadrele didactice cu expresii elegante şi comportament adecvat vârstei lor. Pentru ca temele discutate pe parcursul lecţiilor de maniere elegante să fie pe deplin însuşite şi durabile în comportamentul copiilor, trainerii Future Learning® vor repeta pe parcursul întregului program educaţional, prin intermediul întrebărilor fulger care fac parte din metoda pedagogică Future Learning®, principalele repere de maniere elegante pentru copii legate de vorbire şi comportament adecvat vârstei preşcolarilor.

Beneficiile participării copiilor în cadrul modului „Maniere şi comportament”:

Prin participarea copiilor în cadrul lecţiilor de „Maniere şi comportament”, urmărim formarea şi dezvoltarea următoarelor abilităţi, trăsături de caracter şi personalitate:

  • Comportament verbal adecvat
  • Comportament situaţional civilizat
  • însuşirea regulilor de etichetă
  • Eleganţă în comportament
  • Rafinament în exprimare

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut

KidsOut