Cursuri de tehnologie, robotică şi programare

Cursuri de tehnologie, robotică şi programare

Cursuri de tehnologie, robotică şi programare

Small Academy este un hub de educație STEAM (știință, tehnologie, inginerie, artă, matematică) sub forma unor cursuri practice și distractive de robotică, programare și tehnologie, pentru copii între 5 și 16 ani.

Misiunea noastră este să îmbogățim viața copiilor prin tehnologie și o educație experiențială, centrată pe copii. Ne dorim ca cei mici să aibă parte de activități hands-on dincolo de cărți și teorie, să experimenteze, să creeze invenții și să înțeleagă lumea din jurul lor, cu ajutorul celor mai noi gadget-uri. Obiectivul nostru este să îi pregătim pe copii pentru profesiile viitorului, unde abilitățile digitale vor fi de nelipsit.

CE ÎNVAȚĂ COPIII LA CURSUL DE TEHNOLOGIE (STEAM)?

La finalul cursului, cei mici pot să construiască și să controleze un robot, înțeleg cum funcționează curentul electric, știu să folosească diverse componente electrice (inputs și outputs) și materiale pentru a-și crea invenții cu diferite grade de dificultate, pot programa folosind blocuri vizuale sau limbaje de programare precum Python. Obiectivul nostru este să îi ajutăm să înțeleagă mai bine cum funcționează lucrurile din jurul lor.

Ca să fii la curent cu ce va studia micul tău inventator la fiecare întâlnire, am documentat activitățile pentru fiecare lecție în parte. Poți explora programa pentru: grupa mică (5 – 7 ani) începători, grupa mică (5 – 7 ani) avansați sau grupa mare (8 – 16 ani).

CE ÎNVAȚĂ COPIII LA CURSUL DE ROBOTICĂ?

La finalul cursului, copiii înțeleg conceptele de automatizare pe care le-au testat, funcționalitățile unui robot (senzori, actuatori și sisteme de comunicație) și cum sunt acestea interconectate, operații matematice, variabile, rolul unui program și cum funcționează acesta, linii de cod și cum comunică acestea cu roboții. În a doua parte a cursului, copiii vor aprofunda noțiuni despre platforma Arduino, vor face experimente electronice (cu senzori, matrici de LED-uri, fotorezistențe) și își vor crea proprii roboți.

Ca să fii la curent cu ce va studia micul tău inventator la fiecare întâlnire, am documentat activitățile pentru fiecare lecție în parte. Poți explora programa pentru cursul de robotică pe GitHub.

CE ÎNVAȚĂ COPIII LA CURSUL PROGRAMARE?

La finalul cursului, copiii cunosc noțiuni de bază despre programare (variabile, loops, secvențe logice etc.) și le pot aplica în cadrul unor programe complexe în Swift (limbajul de programare de la Apple), Python, JavaScript sau C++. Dar cel mai important, credem noi, este că programarea a devenit singura limbă universală, iar cei care o vor cunoaște vor face față noilor provocări. Fiind un curs la care cei mici trebuie să știe să scrie și să citească, acesta este destinat celor peste 8 ani.

Ca să fii la curent cu ce va studia micul tău programator la fiecare întâlnire, am documentat activitățile pentru fiecare lecție în parte. Poți explora programa pentru cursul de programare pe GitHub.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut