Dans creativ pentru copii

Dans creativ pentru copii

Dans creativ pentru copii

Dans creativ pentru copii: Ritm, coordonare, flexibilitate, expresivitate, eleganță, imaginație – acestea sunt aspectele pe care le vom urmări de-a lungul cursului nostru. Ne vom ajuta, și de data aceasta, de joacă și imaginație pentru a ne putea exprima prin mișcare. Nu vom aborda un stil anume, ci vom combina elemente din acrobatică, dans contemporan, modern, jazz și dansul liric.

Cursul va fi organizat în module de câte 4 întâlniri, iar în fiecare modul vom avea de explorat o temă (cum ar fi spațiul acvatic, jungla, Wonderland). La finalul modulului vom fi capabili să executăm un moment de dans pe tema data.
La ce rezultate va puteți aștepta :
-după o lună: obișnuirea cu disciplina cursului, familiarizarea cu câteva mișcări de bază, o atitudine relaxată vis-a-vis de exprimarea prin dans ;
-după a două lună: cunoașterea câtorva coregrafii, copilul începe să adauge mișcări proprii;
-după 3, 4 luni : căpătarea unei dezinvolturi în preajmă celorlalți, dezvoltarea unui stil propriu;
-după 5, 6 luni : cunoașterea mai multor elemente din diferite stiluri de dans, capacitatea de a le combină și de a le adapta în funcție de melodie.

Durata unei ședințe va fi de o oră, iar costul de 120 de lei pentru un modul (4 ședințe).
Încrierile se fac telefonic, la 0743.895.570 sau printr-un e-mail pe casapixie@gmail.com în care să specificați numele și vârstă copilului.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut