De Mărțișor – atelier de conectare, joacă pentru copii de 2-4

De Mărțisor - atelier de conectare, joacă pentru copii de 2-4

De Mărțisor – atelier de conectare, joacă pentru copii de 2-4

De Mărțișor – atelier de conectare, joacă pentru copii de 2-4: Se spune ca Soarele a coborât pe Pământ în chip de fată preafrumoasă. Dar un zmeu a furat-o și a închis-o în palatul lui. Atunci păsările au încetat să cânte, copiii au uitat de joacă și veselie, și lumea întreagă a căzut în mâhnire. Văzând ce se întâmplă fără Soare, un tânăr curajos a pornit spre palatul zmeului să elibereze preafrumoasa fată. Tânărul a învins creatura și a eliberat fata. Aceasta s-a ridicat înapoi pe Cer și iarăși a luminat întregul pământ.

Asa a venit primăvara, oamenii și-au recăpătat veselia. Se zice că de atunci lumea cinstește memoria tânărului curajos legând cu o ață două flori: una albă, alta roșie. Culoarea roșie simbolizează dragostea către frumos și amintește de curajul tânărului, iar cea albă este a ghiocelului, prima floare a primăverii. (Mituri ale Martisorului)

În Lumea lui MOMO, din fiecare poveste inventam o alta poveste. Iar povestea din aceasta sambata este in „manutele” voastre. Caci, cui nu-i plac martisoarele? Sunt vesele, colorate si cu fir infasurate si le putem darui oricui ne dorim. Sambata aceasta va invitam sa le mesterim impreuna cel mai special Martisor, sa ne jucam si sa cantam… a venit primavaaaaraaaa!! Iar unde nu stim noi, ne ajuta mami sau tati!

„Conectare prin joacă” este o intalnire de weekend pentru copii si parinti, in care vă invităm să vă deconectați total de la ritmul vietii voastre cotidiene, pentru a vă conecta și reconecta cu energia benefică a jocului, cu bucuria de a fi și a fi împreună. Ne vom intâlni în fiecare sâmbâta din săptămână, de fiecare dată cu o alta temă de bricolat, cu noi jocuri de conectare, și o nouă poveste.

Care sunt beneficiile copiilor noștri? 

petrec timp de calitate cu părinții lor
participă la activitați de grup
învată să interacționeze cu alti copii în prezența securizată a copiilor
își vor dezvolta limbajul descriind ceea ce vad, aud și simt
își vor dezvolta abilitati motorii fine manipuland tot felul de materiale cu texturi si consistenta diferite

Dar beneficiile noastre, ale părinților?

o legatură foarte stransă cu copilul nostru bazată pe incredere și cunoaștere
o mai bună interacțiune fizică și emoțională
redescoperim copilul din noi, zâmbim mai des și scăpam de stres
ne stimulează creativitatea de a inventa jocuri, povesti și chiar jucării
avem acces la o comunitate de părinti cu aceleași preocupări

Grupul nostru de lucru este format din maxim 8 copii și 8 părinți (in sala intra un singur parinte), iar participarea se face doar pe bază de inscriere prealabilă la lumealuimomo@gmail.com.

Cost atelier – 55 lei/copil

Odată locul rezervat, el nu se mai poate aloca unei alte persoane, de aceea vă rugam, să anulați rezervarea în scris pe email, pana vineri la ora 18.00. Taxa de participare se achita odata cu prezentarea la atelier. Detalii se pot obține la tel. 0754.565.111

În cazul in care nu se înscriu minim 5 copii la fiecare grupă, vom unii înscrierile, iar atelierul se va ține pentru toata lumea de la ora 10.00. Vom anunța în scris fiecare părinte înscris.


0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut