Diversificarea alimentației bebelușilor & autodiversificare

Diversificarea alimentației bebelușilor & autodiversificare

Diversificarea alimentației bebelușilor & autodiversificare

Diversificarea alimentației bebelușilor & autodiversificare: Diversificarea alimentației bebelușilor este cea mai dezbătută temă între cercetători, profesioniști și părinți… Când începi? Cu ce aliment? Cum să i-l dai? În ce cantitate?

Tocmai pentru că este un subiect controversat, am organizat în România întâlnirea cu Dr. Carlos GONZALEZ-un medic pediatru, expert renumit internațional în alimentația copilului. Astfel, am avut din nou ocazia de a asculta, direct de la sursă, care sunt principiile corecte de alimentație a copilului, care s-au dovedit de succes deja de ani buni în alte țări.

La Cursul de DIVERSIFICARE A ALIMENTAȚIEI Bebelușilor vei afla tot ceea ce trebuie să știi despre alimentația complementară a bebelușului tău și cum să te descurci mai ușor cu introducerea noilor alimente.

Cursul de Diversificare este conceput de Dr. Marta Mureșan (Medic Primar Pediatru, Consultant în Lactație Certificat Internațional) și Sorana Mureșan (Consultant în Lactație & Alăptare Certificat Internațional – IBCLC).

Costul cursului: 175 LEI/persoană, Tatăl participă gratuit
Înscrie-te lawww.promama.ro/programare / 072PROMAMA / receptie@promama.ro

Mai multe detalii despre curs găsești aicihttp://www.promama.ro/cursuri/curs-diversificarea-alimentatiei-bebelusului/25

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut