Diversificarea, pur și simplu – Conferință & Lansare de carte

Diversificarea, pur și simplu – Conferință & Lansare de carte

Diversificarea, pur și simplu – Conferință & Lansare de carte: sâmbătă 2 iunie, de la ora 10:00.

* Conferința pune accent pe cele mai importante aspecte teoretice și practice din cartea Diversificarea, pur și simplu de Cristela Georgescu, cu prefață de Dr. Sorina Soescu: intuiția maternă, teama de eșec, de ce dieta vegană nu înseamnă neapărat o dietă sănătoasă, colaborarea cu terapeuții, temeri și adevăruri științifice legate de adecvarea dietei pur vegetariene la copii, imunitatea și greutatea, momentul potrivit pentru a începe diversificarea, aparatura necesară și cea inutilă, ordinea introducerii alimentelor solide (Schema de Diversificare Pur și Simplu) cu observații practice de la 2 la 18 luni, combinații „corecte”, metode de preparare a diverselor categorii de alimente, câtă mâncare înseamnă corect sau suficient?, tulburări alimentare și ce putem face, cum procedăm dacă apar obstacole din partea familiei, aspecte care merită un strop de precauție – de la alimente considerate sănătoase, până la vitamina D și B12.

* Prin temele prezentate, invitații vor amplifica mesajul împuternicitor al cărții.

* Sesiunile interactive și practice intenționează răspunsuri sau sugestii pentru provocările întâlnite pe parcursul diversificării sau pentru întrebările apărute în urma lecturării cărții.

* Detalii organizatorice și program: http://cristelageorgescu.ro/event/pur-si-simpluconferinta-interactiva-despre-diversificare-si-alimentatia-copiilor-mici/

* Nu trebuie să aveți card în euro pentru a achita contribuția la eveniment. Se poate folosi orice card Visa sau MasterCard, indiferent de moneda în care e emis.

* Dacă doriți să folosiți o altă modalitate de plată decât cardul, transmiteți un email la contact@cristelageorgescu.ro

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut