Educație cu blândețe. Dar cu furia ta ce faci?

Educație cu blândețe. Dar cu furia ta ce faci?

Educație cu blândețe. Dar cu furia ta ce faci?

Educație cu blândețe. Dar cu furia ta ce faci? –  Nu mai căuta soluții în exterior pentru furia ta. Oricâte cărți ai citi, oricâte informații ai aduna și oricâte tehnici de parentig ai știi, pînă nu stai față în față cu emoțiile tale nimic nu va funcționa. Până nu te vei uita în propria poveste să vezi ce te-a durut atât de tare încât ai vrut să uiți de acea durere, nici o tehnică de parenting nu te va ajuta să-ți controlezi această furie. Durerea aceea n-a dispărut. Doar ai ascuns-o atât de bine încât ai și uitat de ea.

Știi, furia ta n-are legătură cu comportamentul copilului. Este doar despre tine. Copilul este cel care apasă un butonaș pentru a scoate emoțiile grele la suprafață. Iar tu îți ”versi” această furie pe el pentru că nu știi cum altfel să faci.

Îți vine greu să crezi că se poate și altfel: fără furie, fără țipete, doar cu blândețe și răbdare. Știu. Am trăit această furie dusă pînă în punctul în care îți pierzi controlul. Pînă în acel punct în care nu mai știi ce zici sau ce faci. Și m-am speriat de mine. Sunt mamă a trei copiii și ei au reușit să scoată atâta furie cât nu credeam că am.
Și nu m-a ajutat nimic atunci. Nici să-i înțeleg de ce se comportă într-un anume fel, nici să iau o pauză de câteva secunde, nici orice altă tehnică de parenting. Și am înțeles că sunt singura care mă pot ajuta. Și pînă n-am ajuns să-mi cunosc și să-mi vindec acele răni dureroase ale mele, nimic nu m-a ajutat.
În acest proces am stat față în față cu răni nevindecate, cu fricile mele de care nici măcar nu eram conștientă. Am conștientizat nevoi care nu contaseră niciodată pentru nimeni.
Am învățat să-mi ”ascult” furia”. Să aud ce spune ea despre mine, Am reușit să observ ce-mi spun eu despre mine furioasă fiind. Și ,cel mai important, am simțit că furia este acolo pentru mine, pentru a mă atenționa că eu nu sunt ok cu mine. Și atunci am încetat să vreau să scap de ea.
Nu cred într-o magie care să te facă peste noapte un părinte blând și răbdător. Este un proces în care îți iei privirea de la comportamentul copilului și o îndrepți spre tine. Începi să observi ce spune acea furie despre tine. Cine ești tu furios fiind.

În acest workshop stai față în față cu emoțiile tale. Este despre conștientizare, acceptare și vindecare. Nu îți voi spune cum să faci să…..Vei descoperi tu de ce ești furioasă. Și îți vei da atunci cel mai bun sfat pentru tine.
Workshopul durează 8 ore. Nu ai nevoie de carnețel și pix. Pentru că n-am nicio informație pentru tine. Am nevoie doar să te lași ghidat către emoțiile tale. Am nevoie doar să-ți dai voie să simți, oricât de mult doare.

Data 4 Februarie. Începem la ora 10

Costul workshopului : 210 lei.
Pentru rezervarea locului se achită un avans de 60 de lei.
Locurile sunt limitate pentru că voi lucra cu fiecare participant în parte anumite tehnici care cer timp. Și vom lucra în ritumul fiecăruia dintre participanți

Cum te înscrii:
Poți suna la 0726.199.608 și vei fi trecut pe lista de participanți
Sau te poți înscrie în linkul de mai jos https://goo.gl/pYycZN

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut