Gimnastică Prenatală la Centrul Pronatalita

Gimnastică Prenatală la Centrul Pronatalita

Gimnastică Prenatală la Centrul Pronatalita:  Prin gimnastică ne construim și ne menținem condiția fizică indiferent dacă ne aflăm în postura de viitoare mămici sau nu. Având condiție fizică bună, ne simțim mai active, mai vesele, avem controlul câștigului în greutate normal din timpul sarcinii și astfel consolidăm starea de bine esențială pentru fiecare dintre noi.

Cu ajutorul exercițiilor de gimnastică circulația sângelui este facilitată, copilașul primește mai multe substanțe nutritive și oxigen, iar toxinele sunt mult mai bine eliminate.

Urmând un program special conceput pentru gravide, vei exersa poziții de travaliu, dar și metode de respirație ce te vor ajuta în acele momente unice să fii puternică și pregătită pentru a-ți întâmpina cu bucurie „suflețelul” mult așteptat.

Poți să te inscrii aici: https://www.supersaas.com/schedule/pronatalita/înscrieri

Programul nostru fiind realizat special pentru perioada de sarcină, conține exerciții direcționate pentru prevenirea și combaterea „efectelor” neplăcute ale transformarilor specifice sarcinii cum ar fi:

-durerile lombare (de mijloc) sunt eliminate prin formarea autocontrolului asupra aliniamentului corpului și posturii („școala spatelui”-metoda Zachrison);
-creșterea mobilității articulare (în special articulațiile coxo-femurale și cele ale bazinului) prin exerciții cu mingii de gimnastică, folosite și în travaliu;
-prevenirea apariției edemelor (umflarea mâinilor și a picioarelor) prin exercittii speciale;
-controlul greutății corporale în vederea menținerii ei la valori adecvate lunilor de sarcină;
-realizarea autocontrolului planșeului pelvi-perineal prin exerciții Kegel;
-reeducarea mișcărilor respiratorii toracice și diafragmatice, astfel exersând respirațiile pentru travaliu.

Toate aceste exerciții sunt înglobate într-un program cu durata de o oră la care pot participa mai multe gravide o dată și sunt coordonate de Ramona Roșu, fiziokinetoterapeut, absolvent al Facultății de Medicină „Carol Davila”, București.

Poți începe acest program după împlinirea primului trimestru de sarcină, când nidatia fătului este completă.

PENTRU PARTICIPAREA LA CLASELE DE GIMNASTICĂ, DANS ȘI YOGA PRENATALĂ ESTE NECESAR ACORDUL MEDICULUI GINECOLOG!!!

Locație: Centrul Pronatalita
Adresă: Str Hristo Botev nr 10, et 1, interfon 2, sector 3, București
Înscriere: https://www.supersaas.com/schedule/pronatalita/înscrieri

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut