Greierele aproape faimos – spectacol de teatru pentru copii (Cluj)

Greierele aproape faimos - spectacol de teatru pentru copii (Cluj)

Greierele aproape faimos – spectacol de teatru pentru copii (Cluj)

Greierele aproape faimos este un spectacol muzical inspirat din fabulele scriitorului francez Jean de La Fontaine. Spectacolul a fost invitat la Carnavalul Internațional al Copiilor de la Veneția.

3 fabule faimoase sunt transpuse într-un spectacol original, presărat cu mult umor și muzică veselă, antrenantă, atât copiii, cât şi adulţii fiind încurajaţi să cânte împreună cu personajele spectacolului. Promitem așadar, copiilor de toate vârstele, o încântătoare întâlnire cu marionete, personaje, intrigă şi cu o atmosferă plină de veselie.

Din dorinţa sa de a deveni celebru, Greierele, personajul principal, trece prin mai multe întâmplări alături de prietenii săi. El stăruie în dorinţa de a face performanţă în muzică şi reuşeşte în final să-şi împlinească visul, prin muncă şi perseverenţă.
Muzica compusă de Florin Grigoraş creează o atmosferă veselă, antrenantă, publicul – atât copiii, cât şi adulţii, sunt încurajaţi să cânte împreună cu personajele spectacolului. Toţi avem de învăţat din povestea de viaţă a Greierului. Morala desprinsă din acest spectacol ne arată că prietenia, solidaritatea, răbdarea şi strădania înving întotdeauna aroganţa, viclenia şi mânia.

Spectacolul va avea loc în data de 24 Octombrie 2017
Ora: 18:00
Vârstă copii recomandată: 3-7 ani
Locatie: Cinema Dacia
Durata: 50 min
Prețul biletului este de 22 de lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii).

Biletele sunt disponibile ONLINE: https://ove.ro/spectacol-de-teatru-greiele-aproape-faimos

Toate informatiile despre spectacol sunt disponibile pe site:http://unparintemaibun.ro/portfolio/greierele-aproape-faimos-2/

Detalii și informații suplimentare despre spectacol sau campanie:
info@unparintemaibun.ro
Tel: 0748 15 48 38


0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut