Grup de suport pentru mame

Grup de suport pentru mame

Grup de suport pentru mame

Grup de suport pentru mame: Inițiem o nouă serie de întâlniri alături de Raluca Mihai, psiholog, fondatoarea comunitătii Sa crestem frumos!
Adresăm invitația mamelor care au copilași până într-un an, pentru a povești și a ne juca alături de cei mici!

Întâlnirile au o durata de 2 ore, cu o frecvența săptămânală, în fiecare zi de vineri, între orele 10.30-12.30, începând cu dată de 02 martie 2018
• Mamele pot veni însoțite de copilașii cu vârste până la 1 an
• Fiecare întâlnire va avea următoarea structura:
– 1 ora și jumătate va fi dedicată discuțiilor de grup, discuții care vor urmări teme propuse de către mămici sau de către trainer.
– Ultimele 30 minute vor fi dedicate relației mama-copil, timp în care vom desfășura activități de stimulare senzorială, emoțională și cognitivă pentru copii.
• Va recomandăm să aveți o ținută lejeră, iar pentru copilași să aduceți haine de schimb, gustări, apă (în funcție de ce consumă fiecare copil)
• Număr de participanți : minim 5 mame, maxim 8.
Tarife:
>>>>Prima întâlnire: 60 lei
>>>>Abonament 4 întâlniri = 200 lei cu o valabilitate de 40 zile
INSCRIERI: contact@ludotech.ro

Mesajul Ralucai:
„Când am rămas însărcinată am început, conștiincioasă, să mă pregătesc pentru momentul în care voi deveni mama. Am început să citesc, să mă informez, să discut cu femei care deveniseră deja mame și să aflu din experiențele lor.
Noul rol de mama, însă, avea să îmi rezerve surprize la care nu mă gândisem sau pe care, deși le știam și pentru care mă pregătisem în teorie, nu știam cum să le gestionez.
Temeri, angoase, frică, dragoste, nelămuriri, dorința de a fi alături de copilul meu și de a-i oferi tot ce pot eu mai bun, ore bune de nesomn, presiune, nesiguranță, plâns și multe altele descriu foarte bine primele luni împreună cu fiul meu.
Am descoperit apoi că, deși se vorbește foarte puțîn despre asta (probabil pentru că există undeva o idee că o mama trebuie să fie puternică și să se descurce cu toate), multe mame trec prin experiențe similare. Iar dacă la toate acestea mai adăugăm și o naştere dificilă, un start dificil în alăptare sau alte probleme personale sau în familie, acea mama are toate șansele să se simtă destabilizată.
Astfel, a luat naștere ideea grupului de suport pentru mame. Este un grup de suflet, în care îmi doresc să adun și să sprijin cât mai multe mame aflate la început de drum. Îmi doresc să le ofer un cadru în care să poată fi așa cum se simt ele cu adevărat și nu așa cum societatea crede că ar trebui să arate o mama. Îmi doresc să găsească aici un loc în care să se simtă în siguranță, să se simtă acceptate, să cunoască mame care trăiesc și ele lucruri similare, să afle că orice problema are și soluții, să se simtă mai încrezătoare în propriile forțe și nu în ultimul rând, să devină mai conștiente de sine.”

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut