Grup educație parentală „Cercul Siguranței”

Grup educație parentală "Cercul Siguranței"

Grup educație parentală „Cercul Siguranței”

Vrei să înțelegi mai bine reacțiile copilului tău? Descoperă cum puteți vorbi aceeași limbă si cum poți construi sau repara cea mai importantă relație din viața ta.

Experiența “Cercul Siguranței” nu vă va da un manual de instrucțiuni pe care să îl aplicați acasă, dar vă va oferi tot ce este nevoie pentru a putea fi alături de copilul vostru în toate momentele importante și să îi înțelegeti universul emoțional. Veți vedea că “manualul de instrucțiuni” este chiar copilul, care încă din prima clipă comunică fiecare nevoie pe care o are.

Astfel, veți putea construi o relație de atașament sigur care îl va însoți pe tot parcursul vieții și îl va ajuta să fie un copil iubitor și un bun prieten și, mai târziu, un partener și un părinte iubitor la rândul său. Sentimentul de siguranță îl va ajuta să se adapteze și să reușească la școală și, mai târziu, în munca sa. Doar așa el se va putea bucura mai mult de voi, va avea mai multă încredere în sine și convingerea că poate veni să vă ceară sprijinul când îi va fi greu, mai ales pe parcursul anilor dificili ai adolescenței.

Programul de educație parentală “Cercul Siguranței” vă va ajuta să:
– înțelegeți și să gestionați emoțiile puternice ale copiilor (furie, teamă, tristețe etc.);
– înțelegeți semnalele transmise de copil atunci când acesta are o nevoie și așteaptă intervenția părintelui;
– întelegeți cum puteți repara relația atunci când simtiți că nu găsiți nicio soluție care să funcționeze;
– înțelegeți rolul atașamentului în toate relațiile din viața voastră;
– construiți un atașament sigur în relația părinte-copil care să vă aducă mai multe momente de bucurie autentică și mai puține momente de confuzie și frustrare.

Detalii:
– Locurile sunt limitate pentru maxim 10 participanți!
Costuri: 50 lei / sesiune (dacă plata se face înainte de fiecare întâlnire), sau 300 lei pentru toate cele 8 sesiuni (dacă plata se face integral înaintea primei întâlniri).
Durata: programul presupune participarea la 8 sesiuni de câte 90 minute, câte una în fiecare săptămână. Procesul de reflecție și învățare, de aprofundare a informațiilor descoperite și de schimbare a perspectivei nu se poate finaliza într-o singură întâlnire. Este nevoie de timp și disponibilitate, dar această investiție vă va aduce beneficii și bucurii nemăsurate tot restul vieții.

Pentru înscriere ne puteți contacta pe Facebook sau pe adresa de e-mail: corina@parentaj.ro.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut