Învăţăm Prin Poveşti Şi Jocuri

Învăţăm Prin Poveşti Şi Jocuri

Învăţăm Prin Poveşti Şi Jocuri: Vă propunem o serie de ateliere pentru copiii între 5-9 ani – ”Învățăm prin povești și jocuri”, ateliere care îi vor ajuta să învețe despre gestionarea emoțiilor, empatie, valori de viață, o bună relaționare, stimă de sine și încredere.

La fiecare atelier citim o poveste terapeutică sau educativă, vom pune imaginația la treabă, copiii se vor implica în jocurile speciale pregătite.
Ce mai pot face copiii? Pot alege să deseneze sau să modeleze personaje preferate din poveste, sau scene care i-au impresionat. Vom discuta despre mesajul principal al poveștii și care este lecția învățată, vom exersa abilitatea de povestitori.
Poveștile învață despre emoții, empatie, având prin eroii din poveste modele care împărtășesc importante valori de viață. Poveștile selectate sunt terapeutice, având ca scop ”modelarea” copilului într-o persoană mai puternică, echilibrată, sociabilă.
Jocurile selectate pentru copii au ca rol autocunoașterea și stimularea creativității, încrederea în sine, îmbunătățirea relațiilor interpersonale, trecerea de la pasivitate la acțiune, curaj, compasiune, o comunicare mai bună și exprimarea emoțiilor.

Atelierul e susţinut de Mihaela Coravu, fondatoarea Terapiei cu povești (www.terapiacupovesti.eu) și autoarea Poveștilor Ewei (http://terapiacupovesti.eu/povestile-ewei/), o serie de povești terapeutice originale care îmbină psihoterapia cu NLP-ul.
Formator autorizat de Ministerul Muncii din 2016, certificat NLP Practitioner și Master NLP de catre E.A.N.L.P. ( European Association of NLP ) și A.R.O.N.L.P. ( Asociația Română pentru Programare Neuro-Lingvistică ).
Din 2017 – în prezent – psihoterapeut în formare la Institutul European de Studii pentru Terapia Copiilor și Adolescenților ( I.E.S.T.C.A)


0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut