Merg cu drag la grădi

Merg cu drag la grădi

Merg cu drag la grădi

Merg cu drag la grădi: Să meargă copilul cu drag la grădiniță, fără chin și jale, este dorința tuturor părinților probabil. Imaginea fericită a părintelui cu copilul zâmbitor de mână, care se desprinde cu ușurință după ce își ia la revedere de la el și intră cu plăcere și de bunăvoie în sala de activități, este în sufletul nostru ceva la care toți tânjim. Toți ne dorim să fim parte dintr-o asemenea imagine. 

Într-o lume mereu grăbită și cu prea puțin timp, poate sună ciudat că și noi trebuie să ne pregătim ca adulți de un astfel de început, la fel ca și ei, prichindeii noștri. Rezervorul de iubire și de atenție acordată nouă și relației dintre noi trebuie menținut mereu plin pentru ca desprinderea să fie o dorință și o etapă naturală în evoluția copilului. Pentru unii e mai ușor, pentru alții e mai greu și cu siguranță nu este o rețetă unică, însă independența copilului nu este ceva ce poate fi sau ar trebui obținut forțat.

Vă invităm să ne acordăm acest timp necesar împreună! Se poate! Săptămâna aceasta ne vom juca în grădina cu legume. Veniți la joacă cu noi!

Durată: aprox 1h/ activitate + aprox 1h/ joacă liberă și gustare de fructe
Vârsta recomandată: 2 ani și 4 luni – 4 ani
Costuri: 50 lei/ ședință, respectiv 180 lei/ 4 activități consecutive și 480 lei/ 3 luni consecutive – vă rugăm să solicitați detalii pentru reduceri suplimentare în funcție de numărul abonamentelor întocmite
Trainer: Ramona Marcoceanu
Prețuim prieteniile vechi și prioritate în formarea grupei o au familiile care frecventează deja activitățile din pod. Numărul de locuri este limitat. Pentru detalii și înscrieri, vă așteptăm pe: inscrieri.podulluisfredelus@gmail.com.

Podul lui Sfredelus – Povesti de jucat si jocuri de povestit este primul proiect al Asociației Lira Projects, entitate non-guvernamentala și non-profit a părinților curajoși, informați și conștienți.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut