Mici, dar mari actori de vacanță

Mici, dar mari actori de vacanță

Mici, dar mari actori de vacanță – Prin suita de ateliere creative ”Mici, dar mari actori de vacanță – joacă și descoperire prin teatru”, oferim copiilor o alternativă creativă la timpul liber. Dorim să creștem apetitul copiilor pentru artă, dar și să-i ajutăm să îndrăgească rolul de spectatori.

Vrem să înțeleagă mai bine ce este un artist, rolul fundamental pe care îl joacă imaginația și sensibilitatea fiecăruia într-o piesă și, prin extensie, în viața de zi cu zi. La final, copiii vor înțelege cum, cu deschidere, încredere și tehnicile adecvate, fiecare poate întregi subtil și frumos lumea în care cu toții trăim. Mai mult decât atât, copiii se vor juca relaxat și vor scăpa de inhibitii, complexe și gândurile care le inhibă potențialul creativ înnăscut.

Pornind de la câteva exemple de texte clasice și contemporane de teatru, Relu Poalelungi – actor la teatrul Odeon și pedagog atașat de copii – propune un melanj de ateliere tip descoperire personală prin teatru, construcția unui personaj și schițarea unei intrigi, până la improvizație, discurs liber și interpretare personală. Totul se realizează într-un stil relaxant, de vacanță, cu accent pe voie bună.

Ghid cu experiență în suita de ateliere de descoperire prin joc este Relu Poalelungi, actor la teatrul Odeon și pedagog atașat de copii.

Detalii atelier
Modulul ”Mici, dar mari actori de vacanță” se desfășoară zilnic în perioada 30 iulie – 3 august, interval orar 9.30-13.00, la centrul creativ Fabrilabo din str. Volga nr. 3. Modulul de 5 zile costă 350 lei, tarif ce acoperă expertiza trainerilor, materialele de lucru și gustarea de la ora 11. Înscrierile se fac prin email la salut@fabrilabo.ro începând de azi, în limita locurilor disponibile. Detalii se pot obține oricând la telefon 0770 343 827.

Transformă-ți vacanța într-o scenă, învață să devii actor desăvârșit în gașca Fabrilabo!

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut