Micul Explorator la Fabrilabo

Micul Explorator la Fabrilabo

Micul Explorator la Fabrilabo: Vino vara asta la Fabrilabo să construim barometre, turbine cu apă, instalaţii de producere a energiei verzi, structuri aeropurtate şi multe alte instalaţii distractive!

Timp de 5 zile, ne propunem să descoperim practic de ce fizica și chimia sunt considerate științe experimentale. Vom face plinul de experimente, sesiuni demonstrative și concursuri având ca teme: materia, surse și forme convenționale și neconvenționale de energie, structuri mecanice și iluzii optice în natură, măsurători, investigări și muuulte alte analize interesante.

Facem știință în stil ludic, spectaculos și interactiv, pe gustul și în beneficiul celor mici. Suntem mari amatori de joacă, în frunte cu Mihaela Vâjâitu – ghid priceput, inventator cu experiență și prieten pe cinste. Vino să vezi ca să crezi!

Detalii Modul
Modulul ”Micul explorator” este organizat în perioada 25-29 iunie, de luni până vineri, în intervalul 9.00-12.30, la sediul Fabrilabo din str. Volga nr. 3. Fiecare modul costă 350 lei și este indicat copiilor de 7-12 ani (vârstă orientativă). Înscrierile se fac prin email la salut@fabrilabo.ro până sâmbătă 23 iunie ora 18. Detalii se pot obține oricând la telefon 0770 343 827.

Îi așteptăm pe copii cu experiențe strașnice, de neuitat, marca Fabrilabo!

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut