Mingea de cleștar

Mingea de cleștar

Mingea de cleștar

Mingea de cleștar: O vrăjitoare avea trei feciori și temându-se să nu îi fure puterea, pe cel mare îl transformă într-un Vultur iar pe cel mijlociu într-o Balenă.

Cel mic reușește să scape de blestem și se hotărăște să călătorească spre Palatul Soarelui de Aur, pentru că auzise că în acest palat se află o prințesă vrăjită. În drumul său către palat îi ies în cale doi uriași care se certau pe o pălărie care te putea duce acolo unde îți dorești și în cele din urmă pălăria îi rămâne lui Prâslea care cu ajutorul ei ajunge la palat. Când o întalnește pe prințesă aceasta îi vorbește despre mingea de cleștar și îl învață ce să facă pentru a căpăta-o. Ascultând cele spuse de domniță flăcăul se luptă cu un bivolsălbatic din care se înalță o pasăre de foc și când aceasta este răpusă băiatul va ajunge să aibă mingea de cleștar. Aventura se termină cu o nuntă ca-n povești la care toți frații dansează si se bucură împreună

Distribuție 

Massimiliano Nugnes, Ramona Bărbulescu, Simona Solomon, Eftimia Soporan, Tomescu Flavia, Felicia Baloc.

Ilustratie muzicala si pian Live

Karolina Skripa

Regie colectiva

Scenografie / Light design

Constatin Marincea

Vârsta recomandată: 3-9 ani

Durată spectacol: 45 min

Locație: Strada Visinilor nr. 17

Donatie recomandata 20 de lei

Capacitatea sala 80 de locuri

‍♂️

Pentru a participa la eveniment este necesar sa faceti rezervare pe mail la adresa metamorphosis.flavia@gmail.com sau prin SMS la numarul 0723 761 941.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut