Obiecte handmade de Crăciun – Atelier de pictură pe ceramică şi ceară

Obiecte handmade de Crăciun – Atelier de pictură pe ceramică şi ceară

Obiecte handmade de Crăciun – Atelier de pictură pe ceramică şi ceară

Obiecte handmade de Crăciun – Atelier de pictură pe ceramică şi ceară: Cling, cling! 🙂 Cu paşi mici, dar siguri, vacanţa de iarnă a pornit spre noi. Bucură-te de atmosfera caldă şi prietenoasă a sărbătorilor şi vino la Atelierul de obiecte decorative de Crăciun. Adu cu tine poftă de meşterit, ceva creativitate şi un strop de inspiraţie.

Maria E. Bălan te va învăţa tehnici decorative pe care să le poţi folosi apoi şi acasă, atunci când vei dori să înfrumuseţezi sau să personalizezi un obiect oarecare. Pentru întâlnirea noastră, am ales două lucruri ce se vor potrivi foarte bine cu sărbătoarea Crăciunului: o farfurie şi o lumânare decorativă.

Ai mai pictat pe ceramică? Nu-i aşa greu cum pare. Dacă ai materialele potrivite – culori speciale şi contururi – şi un profesor experimentat care să-ţi explice cum faci să transferi modelul dorit pe suprafaţa farfuriei, lucrurile vor merge foarte bine. Vei avea, la final, o farfurie vesel decorată cu brăduţi, oameni de zăpadă, fulgi de nea, steluţe sau orice alte simboluri ale iernii îţi plac.

Pentru lumânarea decorativă vei folosi alte instrumente şi feluri de culori (da, va fi şi glitter glue). Maria îţi va arăta cum să pictezi pe ceară şi cum să transferi desenul ales de tine pe suprafaţa curbată a lumânării.

Cu ce rămâi după acest atelier? Cu amintirea unei seri vesele de iarnă, prieteni noi şi două  obiecte frumos decorate cu care să-ţi împodobeşti masa de Crăciun sau pe care să le faci cadou cuiva drag.

Atelierul de obiecte decorative de Crăciun durează două ore şi jumătate, toate materialele folosite sunt incluse în taxa de participare.

Data: 8 decembrie, ora 18:30;

Cost: 180 lei;

Vârsta minimă: 16 ani;

Mai multe detalii, AICI!

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut