Ora de joacă senzorială – Tema Forme

Ora de joacă senzorială - Tema Forme

Ora de joacă senzorială – Tema Forme

Ora de Joacă Senzorială – Tema Forme: Joaca senzorială reprezintă un mod extraordinar de stimulare a minții copiilor la un nivel profund, ceea ce pe termen lung creează mai multe legături neuronale respectiv o inteligență mai ridicată.

Astfel că vă propunem o sesiune de joacă adevărată, în care să explorăm împreună texturi, culori, mirosuri, să ne jucăm cu mânuțele descoperind magia lumii ce ne înconjoară.

Fiecare ședință conține 3 activități senzoriale pe care micii curioși sunt invitați să le descopere prin joc liber și explorare, bine-nțeles având la dispoziție materiale pregătite special pentru aceste activități.
Ele sunt gândite astfel încât să activeze toate simțurile și să ajute copiii la dezvoltarea aparatului motor precum și a deprinderilor specifice vârstei.

Activitățile se desfășoară împreună cu un însoțitor, pentru că micuții se simt confortabil în general lângă cineva familiar. De asemenea, vă recomandăm să aveți un rând de haine de schimb pentru că unele activități sunt mai murdaricioase.
Nu avem limită inferioară de vârstă însă pentru a putea participa în siguranță la activitățile pregătite, copiii trebuie a fi trecut de perioada în care totul se bagă în gură.

Prețul este de 40 ron/ copil/ 1 ședință sau 140 ron/abonament 4 ședințe plătit în avans.

Înscrierile se fac pe mail la adresa joaca@inpicioarelegoale.ro sau la telefon 0755 999 109.

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut