Orășelul tău de vară, ateliere de pictură pe figurine din ipsos

Orășelul tău de vară, ateliere de pictură pe figurine din ipsos

Orășelul tău de vară, ateliere de pictură pe figurine din ipsos:  Alina Smarandache de la DDcor Colorează Lumea vă propune o activitate creativă ce îmbină pictura pe figurine din ipsos cu distracția și voia bună.

Seria de 4 ateliere se va desfășura astfel:
Fiecare copil primește la începutul fiecărui atelier câte 4 figurine din ipsos pe tema dată, pe care le pictează din imaginația lui cu materialele puse la dispoziție de noi.
La sfârșitul fiecărui atelier va pleca acasă cu 3 figurine și o planșă A4 pe care va putea lipi cu dublu adeziv figurinele.
O figurină, pe care o va alege el, o va aplica tot cu dublu adeziv pe planșa mare comună ce reprezintă un orășel situat la malul mării. Astfel planșa va fi decorata cu câte o figurină de către fiecare copil participant la atelier și va rămâne la locație.
La sfârșit vom avea un orășel de vară colorat și decorat de către toți copiii.

TEMA ATELIERELOR

4 iunie-CĂSUȚE
11 iunie – MIJLOACE DE TRANSPORT
18 iunie – ANIMALE DOMESTICE
25 iunie – ANIMALE MARINE

La plecare se pot achiziționa și kituri pentru acasă (conțin: 4 figurine din ipsos, planșa de colorat și aplicat figurinele, dublu adeziv). Preț kit: 15 RON.

Program atelier: 18:00-19:00
Materiale incluse: figurine, acuarele, pensule, planșă de colorat, dublu adeziv
Vârstă minimă: 5 ani
Preț 1 atelier: 25 RON (parinte+copil)
Preț 4 ateliere: 90 RON (parinte+copil)
Înscrieri: contact@ludotech.ro

* Ludotech își rezervă dreptul de a amâna sau anula evenimentul în cazul în care nu se strânge grupa minimă sau din alte considerente obiective.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut