Poveste de Crăciun la Sala Polivalentă

Poveste de Crăciun la Sala Polivalentă

Poveste de Crăciun la Sala Polivalentă

Haideți la cel mai spectaculos eveniment de sărbători! Opera Comică pentru Copii ne așteaptă cu emoție la spectacolul Poveste de Crăciun la Sala Polivalentă. Joi, 14 decembrie 2017, de la ora 19:00.

Poveste de Crăciun este un spectacol mozaic, în regia lui Cristian Mihăilescu, ce reunește pe scena Sălii Polivalente nume mari din artele spectacolului și nu numai. Publicul va avea ocazia să ia parte la momente cu artiștii lirici și Baletul Operei Comice pentru Copii, dar și cu mulți invitați surpriză!

La edițiile trecute au încântat publicul Felicia Filip & IRIS, Mario Hossen, Monica Petrică & Răzvan Mazilu, Iordache Basalic, Corina Dumitrescu și Gigel Ungureanu, Laura Bretan, Mihai Mălaimare & Teatrul Masca, Ducu Bertzi & Friends, Luiza Zan & Snaps Vocal Band, Alina Eremia, Orchestra Simfonică București, Corurile Cantus Mundi București, Școala de Balet „Jaqueline”, Lotul de Gimnastică Ritmică al UNEFS București, Soliștii și Baletul Operei Comice pentru Copii.

O scenă monumentală, soliști de prim rang, orchestră live, momente de balet clasic și modern, coruri de copii din toată țara, plus un periplu muzical cu invitați de marcă.

Haideți să ne bucurăm împreună de atmosfera Sărbătorilor de Iarnă în cel mai mare eveniment de la acest final de an! Fă o bucurie copilului tău de Sărbători! Adu-l la un spectacol-eveniment!

Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua bilete.ro.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut