Relația Adult-Copil. De la haos la armonie

Relația Adult-Copil. De la haos la armonie

Relația Adult-Copil. De la haos la armonie

Relația Adult-Copil. De la haos la armonie –  „Mama, ești o rea!” – nu-i așa că vi s-a întâmplat și vouă să fiți „răsplătiți” cu astfel de cuvinte atunci când ați refuzat să îndepliniți o dorință a copilului vostru? Dar, oare cum de reacționează cei mici așa și ce face să trimită astfel de mesaje?

Jacques Salomé vine cu răspunsuri la întrebările tale, dar și cu posibile abordări. Vei avea ocazia să lucrezi exerciții practice, pe situații concrete din viață ta și să vizualizezi unde se află problema în relația cu copilul tău și vei învăța ce trebuie să faci pentru a o îmbunătăți.
Descoperă noi moduri de comunicare cu copiii tăi, indiferent de vârsta lor, care să le permită să se dezvolte mai bine și să fie fericiți.
După 2 zile în care vei lucra exerciții practice pe problemele cu care te confrunți, vei putea să:
• Înveți să spui “EU”, să vorbești despre tine și nu despre copilul tău. Vei începe să asculți copilul atunci când își mărturisește trăirile și temerile.
• Înveți să faci cereri clare
• Înveți să folosești cuvintele potrivite atunci când ai o cerere, o propunere sau o întrebare
• Găsești cuvintele potrivite pentru a vorbi cu copilul tău
• Afli cum să gestionezi crizele și comportamentele lor nepotrivite
• Găsești un echilibru între relația ta de cuplu și relația mamă – tată
Workshopul este pentru tine dacă vrei să:
– Ai o relație bună, sănătoasă sau armonioaza cu copii tăi
– Găsești cuvintele potrivite pentru a vorbi cu copilul tău
– Afli cum să gestionezi crizele și comportamentele lor nepotrivite
– Pui limitele sănătoase în relația cu copii tăi că să îi educi în direcția pe care o consideri potrivită
– Găsești un echilibru între viață ta de cuplu și viață ta că mamă sau tata

CUI SE ADRESEAZĂ ȘI CUM SE VA LUCRA PRACTIC FOLOSIND METODA?
Părintilor, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor școlari, asistenților sociali, tuturor categoriilor profesionale care interactionează cu copii și persoanelor interesate în mod direct de imbunătătirea relației adult-copil.
Într-o manieră dinamică și vie, atelierul permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® să o descopere într-un timp scurt, fie lucrând în mod explicit o situație a lor, fie prin intermediul rezonanțelor care apar observându-i pe cei care lucrează.

ORGANIZATORI:
Centrul ADRES (Franța), Centrul de Dezvoltare Personală AMANESER (România), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul metodei ESPERE®.

CU CINE?
Aleth NAQUET Este specialist și formator în Comunicare Relatională prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format și inițiat mai multe grupuri de specialiști și a susținut numeroase conferințe și workshopuri pe teme de comunicare relatională.
A fost formată în Metoda ESPERE® de către Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE Internațional, al cărui președinte a fost pană în 2009. Din 2009 este președintă Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

CÂT COSTĂ? CUM SE FACE PLATA? CE ESTE INCLUS?
225 euro achitați în lei la cursul BNR din ziua efectuării plătii
Plata se poate realiza fie în numerar la sediul nostru, fie prin virament bancar în contul RO94BACX 0000 0006 0560 6000, deschis la Unicredit Bank SA, pentru SC Amaneser Training SRL.
Taxa workshopului include: participarea la program, suport de curs, atestat de participare recunoscut internațional, traducere (română – franeza, franceza – româna) pe durata întregului program, 2 pauze de cafea.
Facilităţi de plată:
200 euro pentru plata până la data de 19 ianuarie 2018
plata în rate, cu ultima rata achitată până la 10 februarie 2018

LOCAȚIA
Uzinexport Business Center, Bv. Iancu de Hunedoara 8, Sect. 1, Sala Agat

CE ATESTARE VEI PRIMI?
Participând la workshop vei primi atestare internaţională eliberată de Centrul ADRES – instituţia din Franţa abilitată de Institutul ESPERE să deruleze în România programele de formare de Traineri şi Consultanţi în Metoda ESPERE® în colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din România.

UNDE SE FAC ÎNSCRIERILE?
Centrul de Dezvoltare Personală AmaneSer
http://espere.amaneser.ro/
www.amaneser.ro
e-mail: amaneser@amaneser.ro
www.facebook.com/AlethNaquetInRomania
Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut