SCIKiDS Festivalul Științei, Mega ediția V

SCIKiDS Festivalul Științei, Mega ediția V

SCIKiDS Festivalul Științei, Mega ediția V

Dragii noștri dragi, anul acesta pe 21, 22 octombrie este sărbătoare mare pentru noi, împlinim 5 ediții de #scikidsfestivalulstiintei, mega sărbătoare !!!!!! Haideți să vă împărtășim câteva cifre acumulate în toate aceste ediții: 20 000 de participanți, 300 de voluntari, 72 de ore pline, dar pline de știință distractivă, peste 200 de activități științifice 12 000 de citrice pentru cele mai mari baterii naturale de produs electricitate. În plus SCIKiDS Festivalul Științei a fost premiat în 2016 de către Gala Societății Civile cu locul III la secțiunea : Educație.Învățământ. Cercetare.

Așadar #ceamaicoolintalnirecustiinta : SCIKiDS Festivalul Științei, Mega ediția V la Mega Mall, nivel -1..

Vom fi acolo așa cum v-am obișnuit, super voluntarii SCIKiDS, Da Vinci Learning, UPC,Fun Science România, Orășelul Cunoașterii, RoboFun, Techies, Young Engineers, Active Bricks, Genius Kids, Edulier, PCGarage, GameArt, Claudia Stroe, domnul Cristian Român și cu prieteni noi pe care abia așteptăm să îi cunoașteți, cu show-uri științifice și artistice, cu reviste super îndrăgite de la Știință și Tehnică, cu experimente trăsnite, cu dans și concursuri cu premii Lego, cu jucării inteligențe de la Momki and Friends, cu invitați surpriză (YouTuberi pe care știm că îi iubiți), cu Profesorul Trăsnit Spooky, lansare de carte Pandora M, și super momente asigurate de Nemira.

Data și locul: 21, 22 octombrie, orele 12.00-18.00, Mega Mall, etaj -1, INTRARE LIBERĂ. Șave the date ! Va fi o nebunie pe care nu o vom uită nici noi, nici voi.

Pentru o mai bună organizare va rugăm să va înscrieți pe scikidsromania@gmail.com. Informațiile care ne interesează sunt: Numele, vârsta copilului și numărul de copii.

Viziunile pe care le oferim copiilor noștri, vor modela viitorul!
www.scikids.ro

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut