Şcoala: Trecut vs. Viitor

Şcoala: Trecut vs. Viitor

Şcoala: Trecut vs. Viitor

Şcoala: Trecut vs. Viitor –  România este și țara copiilor cu abilități înalte sau supradotați, iar pentru ei, în ultimii ani, s-au creat programe dedicate de educație, de aceea, Asociația pentru Educație și Știință Kleine Schule continuă seria conferințelor „PAPUCI MARI, papuci mici”, prin cea de-a 5-a ediție: „Școala: Trecut vs. Viitor”, sâmbătă, 17 martie, în București.

În această ediție ne vor însoți speakeri apreciați în viața publică, dornici să împărtășească gânduri frumoase și povești inspirationale. De asemenea, alături de Asociația pentru Educație și Știință Kleine Schule sunt implicate și instituții dornice să susțină noile principii de educație, precum: MEN, ARACIP, și desigur, Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Cui ne adresăm în cadrul acestei conferințe?
Ei bine, așteptăm ca din publicul nostru să facă parte în principal: părinți actuali, viitori părinți, cadre didactice, persoane de decizie din domeniul educațional și nu numai!

Înscrierea la conferința se va face în limita locurilor disponibile (minim 100), prin formularul de înscriere de mai jos:

Formular de înscriere: http://www.kleine-schule.ro/mainevents5/

Te așteptăm să construim împreună viitorul copiilor noștri! 🙂

Bilete:

23 ianuarie 2018-17 februarie 2018 *Early bird: 99 Ron
18 februarie 2018-10 martie 2018-110 Ron
11 martie 2018-16 martie 2018-130 Ron
17 martie, prin cumpărarea biletului la intrarea în locație: 150 Ron

*Notă: Prin înscrierea a 2 persoane din aceeași familie (de ex: mama + tata) se acordă o reducere de 10 % pentru fiecare categorie de bilete, menționate mai sus.

**Notă: La înscrierea a 2 persoane din aceeași familie, este asigurată înscrierea gratuită a unui cadru didactic recomandat. Datele cadrului didactic, precum și a celor 2 persoane înscrise se vor trimite împreună cu OP-ul, la adresa de e-mail: roxana@kleine-schule.ro

***Notă: Toate cadrele didactice dornice să participe la această conferința își pot asigura un loc în sală doar însoțite de doi părinți, conform notei (**) de mai sus.

Plată se va face prin transfer bancar (cont: IBAN RO15INGB0000999903847661, deschis la ING Bank, beneficiar Asociația Kleine Schule, CIF 28798450) iar la transmiterea OP-ului veți primi confirmarea locului în sală.

Adresă e-mail pentru transmiterea OP-ului: roxana@kleine-schule.ro

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut