Ședință demo-gratuit de pian

Ședință demo-gratuit de pian

Ședință demo-gratuit de pian

Prima ta şedinţa de Pian gratuită!

Uşor sau greu, pianul a fost întotdeauna unul dintre instrumentele preferate de copiii care vor să înveţe un instrument. Pe cât de uşor pare la început, pe atât de dificil poate deveni pe parcurs şi pasiunea îşi spune cuvântul atunci când vorbim despre performanţă. Nimic nu pare greu atunci când iubeşti ceea ce faci şi timpul nu pare niciodată suficient pentru cei care vor să descopere cât mai multe despre acest minunat instrument. Cei mai tineri dintre artişti sunt pianiştii, copilaşi care încă de la primii paşi în viaţă învaţă să cânte la acest instrument în acelaşi timp în care învaţă să ţină creionul în mâna.

De ce pian?
Educaţia muzicală este importantă în dezvoltarea creativităţii şi imaginaţiei copiilor, învăţarea unui instrument le organizează mintea şi le crează nişte deprinderi, învaţă să îşi coordoneze mişcările, să facă lucruri de fineţe şi cel mai important învaţă să aibă răbdare.
Fiecare copil este unic şi de aceea un curs de instrument este un curs personalizat în funcţie de dorinţele şi nevoile sale, dar ce îl face şi mai atractiv este colaborarea şi schimbul de informaţie dintre copii de vârste apropiate cu aceleaşi preocupări. Repetivitatea să tindă să îl facă să fie un curs monoton, aici intervine imaginaţia, perspicacitatea şi experienţa celui care manageriază cursul. Învăţarea prin joc este cea mai eficientă şi fiind nişte creativi prin definiţie, artiştii pot îmbrăca informaţia în aşa fel încât să fie preluată cu uşurinţă de micuţii aspiranţi.

Obiective:
Noi vă propunem un curs de învăţare prin descoperire, un curs interactiv în care schimbul de informaţii se face sub formă de joc, în care iniţierea să fie una plăcută şi atractivă.
Pentru cei mai mici dintre cursanţi, propunem lucrul de grup de 4-6 elevi, pentru modulul iniţial de cunoaştere a instrumentului, de descoperire a sonorităţilor de formare deprinderilor de bază, dezvoltarea auzului muzical şi simţului ritmic prin diverse exerciţii şi jocuri, însuşirea de informaţii teoretice simple.
În funcţie de dorinţele şi necesităţile cursanţilor, la celelalte module se pot face grupe mai mici de lucru sau lucru individual.

Info suplimentare:
Prof.coord: Liana Ştefan artist cu experienţă în învăţământul vocaţional artistic de 7 ani, profesor de pian la Colegiul Naţional „George Enescu” din Bucureşti. Dublu licenţiată a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, absolventă a ambelor facultăţi existente, având spercializarile de Dirijat cor Academic (2007) şi Interpretare: Pian (2009)

Interval de vârstă 4-7 ani, 7-11 ani, peste 11 ani, adulţi (curs de grup maxim 6 membrii)

Piano Basic
Easy Piano
Intermediate level piano course
240 lei/4 şedinţe

Curs individual (cu programare)
One to one piano lessons
500 lei/4 şedinţe

ÎNSCRIERI: http://centralartstudio.ro/înscriere/ (selectaţi curs Actorie)

CONTACT: 0769 498 969 / 0765 454 244

ADRESA: Universităţii, str. Batiştei, nr. 35-37, etj. 1, ap.07, interfon 007, sector 2, Bucureşti

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut