Smurfs live on stage

Smurfs live on stage

Smurfs live on stage

SMURFS LIVE ON STAGE, PITICUȚII ALBAȘTRI SPARG GHEAȚA PENTRU PRICHINDEI, Ștrumfii și ravagiile lui Gargamel aduc primăvara și veselia pe scena Sălii Palatului!

Sigur vă amintiți desenele animate cu omuleții albaștri, ce locuiau în căsuțele ciupercuță!? Iacă… cum ne-am dat de trei ori peste cap și am pregătit o surpriză de proporții strumfești pentru cei mici, mici și… pentru cei MARI!

“SMURFS, Live On Stage”, pe 15 octombrie 2017, la Sala Palatului, cu începere de la ora 19.00, un spectacol premieră în România!

Porțile se vor deschide de la oră 17.45, primindu-i pe micuți cu surprize încă de la intrare.
Decoruri viu colorate, omuleți albaștri din altă lume, muzică din belșug, poveste și o groază de învățăminte, toate pentru copilul din ține.
Ce să mai vorbim!! Un eveniment ce va aduce bucurie pe chipurile tuturor! Vino și tu!
STRUMFII! Concurență europeană a universului Disney!

Așadar, Marele ștrumf, Strumful iscusit, Smurful cel leneș și adorabilă Smurfette călătoresc pentru prima dată în România din îndepărtatul ținut, pentru a transforma zilele friguroase de iarnă într-o primăvară caldă și primitoare. Până și vrăjitorul viclean, Gargamel, și cei 3 păpușari vor însoți micile creaturi albastre în fantastică peripeție a strumfilor.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut