SOS Fricile Părinților

SOS Fricile Părinților

SOS Fricile Părinților

SOS Fricile Părinților:  Vă așteptăm joi, 19 aprilie, alături de Ioana Marinescu, la o nouă conferință gratuită Social Moms în care vom dezbate despre cele mai întâlnite temeri ale părinților.

Împreună cu specialiștii noștri vom încerca să găsim soluții pentru identificare și gestionarea fricilor părinților și vom afla cum le putem manevra, astfel încât temerile să nu afecteze relația copil-părinte.

Ioana Marinescu, blogger Pisica pe sarmă, este moderatorul și co-organizatorul acestui eveniment.

Agenda evenimentului după cum urmează:

Frici legate de sănătate: febră, alergii, intoxicații

Ce părinte nu are temeri atunci când se gândește la sănătatea copiilor lui? Câți dintre părinți nu se gândesc cu groază la momentul în vor fi nevoiți să se confrunte cu febra, alergiile sau intoxicațiile celui mic. Sunt temerile veșnic prezente în viața părinților și destul de greu de gestionat, mai ales când te confrunți cu ele. Doamna doctor @Irina Antonescu, Medic Specialist Pediatru, ne va spune la ce să ne așteptăm când vine vorba de temeri legate de sănătate și cum să le gestionăm în cel mai eficient mod.

 Teama de a nu fi un bun părinte

Probabil de multe ori te-ai gândit, mai ales când ai văzut nemulțumire în ochii copilului tău, dacă ai făcut tot posibilul să fii un părinte bun și dacă poți să îi oferi mai mult. Poate să fii mai atent la nevoile lui, sau să îi oferi mai mult din timpul tău, sau multe altele. Sigur ai avut momente când ți-a trecut prin minte că nu ești un părinte bun și că ești depășit de situație. Invitatul nostru, Mirela Horumbă, psihologul părintilor, Psiholog și Psihoterapeut (psihoterapie experiențială), ne va ajuta să învățam să gestionăm această teamă și ne va explica când poate fi această productiva și când nu.

Cele mai întâlnite temeri ale părinților

Fie că sunt temeri legate de sănătate, de teamă de a nu fi un bun părinte sau multe alte temeri specifice, este important să știm că orice părinte se confruntă cu acestea încă din momentul în care cel mic vine pe lume. Sunt stări normale și des întâlnite, însă problema apare atunci când aceste stări sunt duse la extremă. Important este să învățăm să le gestionăm corect și să le acceptăm. Simina Angelescu-Psiholog, Psihoterapeut (psihoterapie experiențială, psihodramă) ne va spune care sunt cele mai întâlnite temeri la părinți și cum pot fi acestea gestionate.

Evenimentul este GRATUIT, iar pentru participare este necesară înscriere în pagina dedicată evenimentului disponibilă aici-https://goo.gl/Twsv2p 

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut