Spectacol de Inteligență Emoțională Magia Curajului

Spectacol de Inteligență Emoțională Magia Curajului

Spectacol de Inteligență Emoțională Magia Curajului

Spectacol de Inteligență Emoțională Magia Curajului: Copiii și părinții își antrenează Inteligența Emoțională – abilitățile cheie pentru reușita în viață – călătorind prin lumea spectaculoasă a magiei, dar și cu ajutorul amuzamentului, jocurilor interactive și a artei în toată splendoarea sa.

Miri – creatura cu fălcuțe care încântă inima oricui, împreună cu Zendoo – dispozitivul magic de comunicare, vor să cunoască adevăratele superputeri ale oamenilor: emoțiile, rațiunea, valorile și darurile lor minunate. Astfel, ei călătoresc prin lumile interioare ale copiilor, descoperind secrete incredibile!

Se anunță o întreagă aventură în care, cu ajutorul Magicianului, explorăm Imaginaria și lumile sale misterioase precum Jucaria, Amuzaria, Relaxaria, întâlnind surprize la tot pasul.
Miza este și mai mare pentru că doar după ce Miri află secretul celor Curajoși vom putea zbura cu drona cea mare care le place atât de mult copiilor.

Ca în orice poveste cu magicieni, poțiunile fermecate – chiar și imaginare – ne vor ajuta atunci când ne așteptăm mai puțin. Aflăm cum ele pot fi găsite în fiecare lume interioară și puse la treabă când avem nevoie, pentru a ne reaminti de propriile puteri interioare 😊 .

În călătoria aceasta minunată și plină de emoție descoperim secrete validate de știință, antrenând abilități legate de Inteligența Emoțională. Totodată, personajele drăgălașe, amuzante și iubite de copii ne ajută atât să înțelegem unele concepte precum empatia, curajul și să învățăm să le aplicăm, punând ancore prin metafore memorabile.

Haideți cu noi într-o aventură de neuitat, plină de învățăminte plăcute și valoroase atât pentru copii, cât și pentru părinți!

Ce obțin copiii și părinții? 
• Se simt bine și petrec un timp de calitate împreună
• Fac primii pași în gestionarea și recunoașterea emoțiilor de bază
• Învață practic și cu plăcere despre empatie, lumea interioară, acceptarea greșelii, puterea de a încerca și atunci când nu ne iese din prima și multe alte subiecte care – conform cercetărilor – ajută foarte mult în viață pe oricine
• Se familiarizează cu tehnicile de relaxare și meditație – chiar practică una dintre ele – cea mai recomandată și utilizată în lume pentru copii. Astfel părinții descoperă cum îi pot ajuta pe copii să se liniștească prin această meditație simplă și la îndemână
• Antrenează curajul pe pași – o metodă eficientă și sănătoasă pe termen lung
• Socializează și colaborează cu ceilalți participanți
• Primesc CADOU pe mail o minunată poveste pdf care îi ajută să își antreneze curajul
• Primesc CADOU pe mail un audiobook al primei povești din cartea Miracol în Lumea Emoțiilor, foarte apreciat de copii și părinți

Vârste recomandate: 3-7 ani
Cost bilet: 50 lei/copil
ACCESUL SE FACE DOAR PE BAZĂ DE ÎNSCRIERE LA NUMĂRUL: 0770894178.


0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut