Spectacol de teatru: Vocile pădurii @LaIris

Spectacol de teatru: Vocile pădurii @LaIris

Spectacol de teatru: Vocile pădurii @LaIris

Spectacol de teatru: Vocile pădurii @LaIris:  Clubul de familie „La Iris” vă invită la un spectacol de teatru deosebit-Vocile pădurii, vineri (8.12.2017) pentru grupa de vârstă 1-3 ani. 

A fost odată că niciodată, o pădure fermecată dincolo de agitația orașelor, o adevărată oază de liniște. Copacii înalți, frunzele mari, care foșnesc sub pasul călătorului, sunt deranjate doar de susurul râului care își croiește drum printre ghindele, castanele și conurile de brad căzute pe pământul rece. De ce este pădurea fermecată? Deoarece ea ne comunică prin intermediul crenguțelor care cad și se rup sub picioarele noastre, prin zumzetul apei, prin adierea vântului și prin ciripitul păsărelelor. Spectacolul de teatru ne introduce în lumea de vis a pădurii și ne familiarizează cu sunetele ei specifice, oferindu-le celor mici o experiență senzorială prin învățare creativă.

PREȚUL spectacolului este de 50 LEI/COPIL, adulții beneficiază de gratuitate. Deoarece LOCURILE SUNT LIMITATE, vă recomandăm să faceți o REZERVARE la numărul de telefon: 0770894178


0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut