Spectacol Magia Curajului la Ludotech

Spectacol Magia Curajului la Ludotech

Spectacol Magia Curajului la Ludotech: Vă invităm la un spectacol interactiv de inteligență emoțională ”Magia Curajului” alaturi de Micile Emotii Mari

Data: 20 mai
Ora: 16:00-16:50
Maxim: 10 familii ( parinte+copil )
Vârste recomandate: 3-7 ani
Cost bilet:
*25 RON/participant

Întrucât locurile sunt limitate, accesul se face doar pe bază de înscriere

În ce constă spectacolul?
Copiii își părinții iși antrenează Inteligența Emoțională – abilitățile cheie pentru reușita în viață – călătorind prin lumea spectaculoasă a magiei, dar și cu ajutorul amuzamentului, jocurilor interactive și a artei în toata splendoarea sa.

Descriere detaliată
Copiii și părinții sunt invitați să învețe cu plăcere despre emoții și lumea interioară – precum și să antreneze abilități ale Inteligenței Emoționale – totul într-un format interactiv original care combină: teatrul, magia, dronele zburătoare, personajele animate, efectele vizuale și muzica.

Miri – creatura cu fălcuțe care încântă inima oricui, împreună cu Zendoo – dispozitivul magic de comunicare, vor să cunoască adevăratele superputeri ale oamenilor: emoțiile, rațiunea, valorile și darurile lor minunate. Astfel, ei călătoresc prin lumile interioare ale copiilor, descoperind secrete incredibile!

Într-o zi, Miri vrea să ajungă în Lumea celor Curajoși, unde a auzit că trăiesc cei mai curajoși oameni din universul Imaginaria! Dorința lui Miri este să le afle secretul pentru a-l ajuta pe Andrei, copilul în a cărui lume interioară a intrat și unde Frica a ajuns să fie mai folosită decât papucii de casă.

Se anunță o întreagă aventură în care, cu ajutorul Magicianului, explorăm Imaginaria și lumile sale misterioase precum Jucaria, Amuzaria, Relaxaria, întâlnind surprize la tot pasul.

Miza este și mai mare pentru că doar după ce Miri află secretul celor Curajoși vom putea zbura cu drona cea mare care le place atât de mult copiilor.

Ca în orice poveste cu magicieni, poțiunile fermecate – chiar și imaginare – ne vor ajuta atunci când ne așteptăm mai puțin. Aflăm cum ele pot fi găsite în fiecare lume interioară și puse la treabă când avem nevoie, pentru a ne reaminti de propriile puteri interioare 😊 .

Toate acestea sunt povestite în așa fel încât copiii nu sunt păcăliți, ci înțeleg că sunt lucruri și trucuri imaginare – din Imaginaria – dar care ne vorbesc despre o realitate interioară pe care o putem întâlni în fiecare dintre noi.

Magicianul povestitor ne ajută – cu respect și egalitate – să explorăm firul magic al poveștii, cu vocea sa caldă și relaxantă, ajutat de o întreagă colecție de trucuri, jocuri și efecte multimedia care cuceresc audiența. La final, ca prin magie, vom trimite unele frici într-o binemeritată vacanță!

O experiență plăcută și bogată!
In călătoria aceasta minunată și plină de emoție, descoperim secrete validate de știință, antrenând abilități legate de Inteligența Emoțională. Totodată, personajele drăgălașe, amuzante și iubite de copii ne ajută atât să înțelegem unele concepte precum empatia, curajul și să învățăm să le aplicăm, punând ancore prin metafore memorabile.

Dronele zburătoare și acrobațiile lor spectaculoase ne vorbesc despre miracole, eșec și capacitatea de a persevera pentru a ne îndeplini visele.

Haideți cu noi într-o aventură de neuitat, plină de învățăminte plăcute și valoroase atât pentru copii, cât și pentru părinți!

* Deși recomandăm prezența părinților, spectacolul poate fi vizionat foarte bine și numai de către copii 😊

Ce obțin copiii și părinții?
• Se simt bine și petrec un timp de calitate împreună
• Fac primii pași în gestionarea și recunoașterea emoțiilor de bază
• Învață practic și cu plăcere despre empatie, lumea interioară, acceptarea greșelii, puterea de a încerca și atunci când nu ne iese din prima și multe alte subiecte care – conform cercetărilor – ajută foarte mult în viață pe oricine
• Se familiarizează cu tehnicile de relaxare și meditație – chiar practică una dintre ele – cea mai recomandată și utilizată în lume pentru copii. Astfel părinții descoperă cum îi pot ajuta pe copii să se liniștească prin această meditație simplă și la îndemână
• Antrenează curajul pe pași – o metodă eficientă și sănătoasă pe termen lung
• Socializează și colaborează cu ceilalți participanți
• Primesc cadou un cartonaș care să îi ajute pe copii să se relaxeze
• *Primesc cadou pe mail o minunată poveste pdf care îi ajută să își antreneze curajul
• *Primesc cadou pe mail un audiobook al primei povești din cartea Miracol în Lumea Emoțiilor, foarte apreciat de copii și părinți
* Pentru a primi cadourile în format electronic, este necesară menționarea adresei de email la înscriere

Spectacolul este și o contribuție socială pentru copiii din spitale și centre de plasament
Fondurile obținute – atât din vânzarea cărții noastre Miracol în Lumea Emoțiilor, cât și din spectacole și activități – ne ajută să putem crea și oferi gratuit pentru copiii din spitalele onco-pediatrice și din centre de plasament – cărți tipărite, audio și interactive, spectacole, precum și filme inovatoare în VR de relaxare, meditație în natură și antrenare a Inteligenței Emoționale, care îi ajută foarte mult în recuperare, vindecare și o viață mai împlinită.

Cine va susține atelierul?
Dragoș Iulian Matei, autor al celei mai complete cărți bestseller despre emoții pentru copii – din România și probabil și din lume – Miracol în Lumea Emoțiilor; fondator al Asociației Micile Emoții Mari; producător și regizor a peste 20 de spectacole terapeutice inovative de educație emoțională foarte apreciate de copii, părinți, psihologi și educatori. În 6 ani de activitate, Dragoș a lucrat cu peste 3500 de copii și părinți, dar și cu psihologi excepționali din România și din SUA, a susținut cercuri terapeutice la SOS Satele Copiilor București cu rezultate terapeutice validate de psihologi experimentați, a creat spectacole și activități umanitare și este indrumat de unii dintre cei mai buni psihologi din lume.

Pentru detalii privind activitățile noastre, vă așteptăm cu drag și pe pagina noastră www.facebook.com/micileemotiimari/

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut