Spectacolul de magie Fantasmio

Spectacolul de magie Fantasmio

Spectacolul de magie Fantasmio

Vino în weekend, sâmbătă, 3 decembrie la Palatul Copiilor la un spectacol de magie şi iluzionism alături de Bogdan Muntean, fost concurent la Românii au Talent şi câştigător al titlului de Cel Mai Bun Magician al anului 2014 din România! Spectacolul este interactiv, cu activităţi potrivite pentru orice vârstă, iar trucurile vor capta atenţia copiilor şi părinţilor deopotrivă!

Copiii sunt fascinaţi de magie şi mister. Aşa că vino cu ei la Spectacolul de magie Fantasmio şi lasă-i să viseze şi să pătrundă într-o lume plină de farmec, unde curiozitatea lor poate zburdă în voie!
Atmosfera veselă, plină de voioşie şi mister te va binedispune, iar trucurile de magie vor stârni ropote de aplauze furtunoase!

Cei mici vor fi întâmpinaţi de bufonii şi animatorii veseli BluParty încă de la intrare.
Mai mult decât atât, copiii vor avea ocazia să se întâlnească cu un om pe picioroange, iar după încheierea spectacolului, cei mici vor primi un cadou surpriză din partea organizatorilor BluParty.

Data: Sâmbătă, 3 decembrie 2016
Intervalul orar: 11:00-12:00
Locaţia: Palatul Copiilor – Sala Mică, Bulevardul Tineretului 8-10
Preţ bilet: 40 de lei /persoană.

Biletele sunt disponibile în număr limitat pe iabilet.ro şi în reţeaua iabilet (Hard Rock Cafe, Berăria H, Magazinul Muzică, Reţeaua SAY SHOP, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox şi Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic şi pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţara). Online puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone, pe factură Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară sau prin OP.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut