Street Food In The Park – ParkLake Summer Edition

Street Food In The Park – ParkLake Summer Edition

Street Food In The Park – ParkLake Summer Edition: Street food meets summervibes @ Street Food In The Park – Summer Edition! 🍔🍟🍝🍕
Dacă-i bine cu #streetfood, să tot fie, nu? După succesul primelor două ediții, camionetele colorate, pline cu bunătăți se întorc la ParkLake Shopping Center pentru a treia ediție a festivalului Street Food in the Park.

🚚 #StreetFoodInThePark
Zeci de preparate delicioase așteaptă să fie savurate relaxat, pe terasă sau pe iarbă, în perioada 14-17 iunie. Burgeri, sandwich-uri, clătite, plăcinte, fripturi, paella și multe alte delicii vor constitui masa perfectă de weekend cu prietenii sau în familie. Cu un pahar de prosecco rece sau o bere răcoritoare. 😉

🚚 #MusicInThePark
Pentru că ne place să petrecem cu adevărat, veți savura mâncarea apetisantă de pe ritmurile concertelor în aer liber ale trupelor: VamaVița de VieZdob si Zdub.
Concertele live au loc Joi, Vineri și Sâmbătă, începând cu ora 20:00.

🚚 FOOD Line-up:
Beanz Café // Betty Ice // Big John Foodtruck&LAB // Burger Peter Lounge // Crepes Charmees // Fane Curcanu’ // Gourmet Street Food // La Finca Alioli// Meat Busters // Prosecco Van // Smokin’ Pig // Steakaway // Via Gofreria.

🚚 Program eveniment:
Joi – 17:00 – 22:00
Vineri, Sâmbătă, Duminică – 12:00 – 22:00

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut