Summer CampGround

Summer CampGround

Summer CampGround: Noi credem că Summer CampGround este mai mult decât o tabără. Este o zonă de training, de ridicare a unei fundații stabile pe care se pot construi obiceiurile bune în familie. O experiență în echipă, alături de prieteni vechi sau noi, cu focus pe respect, camaraderie, apreciere, dezvoltarea unor noi abilități. 

Summer CampGround este despre înțelegerea lui “împreună”, printr-un ansamblu integrativ de concepte fundamentale: nutriție și educație alimentară, mișcare și yoga, conectare și dezvoltare personală.

Activitățile sunt prietenoase cu cei mici și aprobate de părinți.

Meniul este adaptat exigențelor micilor mofturoși, dar conceput cu alimente nutritive, combinate corect și armonios. Împreună, vom face un tur culinar al lumii, vom rostogoli bomboane raw, vom combina, în joacă, nutrienți în conceptul de farfurie corectă.

Prin povești terapeutice, desen și concepte aplicate, părinții și copiii vor învăța cum să gestioneze emoții din cele mai diverse, de la furie, până la fericire.

Salutul soarelui, Thai yoga pentru cuplu, activități în are liber pentru familii și cunoașterea mediului înconjurător sunt doar câteva activități care ne vor pune la încercare cheful de joacă, dar care ne vor antrena rezistența, întări musculatura și relaxa mintea.

Tabăra va avea loc într-un loc de vis, Pastel Chalet, la granița cu Rezervația Munților Ciucaș.

CE INCLUDE PACHETUL

-5 nopți de cazare într-un mediu cu aer curat
-joacă, multă joacă
-conectare
-pensiune completă și poftă mare de mâncare
-activități diverse: ateliere de gătit și workshopuri de educație alimentară pentru copii și adulți, ateliere de dezvoltare personală, yoga, distracție și explorare.

CU CINE VOM FACE ECHIPĂ

Copii cu vârste cuprinse între 5-10 ani și părinții lor.

ALINA TRIFU- Consilier nutriție

ANDREEA-CARMEN RADU- Consultant în nutriție acreditat MMPS și MECTS, cu specializare în Psiho-Nutriție acreditat IANLPC

EMILIA HRIȘCANU- Psihoterapeut de orientare cognitiv comportamentală, psiholog clinician și trainer educational.

ALEXANDRA VOICU- Instructor de aerobic și de Instructor Yoga

DETALII SUPLIMENTARE ȘI PREȚ:

Transportul se organizează individual de către fiecare familie, nefiind inclus în preț.

Pentru ofertă vă rugăm să ne scrieți pe adresele: contact@carmenradu.ro sau alina.trifu@ihealth.com.ro cu specificarea numărul participanților, adulți și copii.

Locație: Pastel Chalet (Jud. Brașov, Comuna Vama Buzăului, Sat Dalghiu)

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut