Tabăra de zi Exploratorii naturii – pentru copii de 4-10 ani

Tabăra de zi Exploratorii naturii – pentru copii de 4-10 ani

Tabăra de zi Exploratorii naturii – pentru copii de 4-10 ani:  Hai afară! Zi de vară până-n seară, DOAR AFARĂ! Bucuroși să fim, să gustăm vacanța din plin! Avem piscină să ne răcorim, avem natură să descoperim, avem tiroliana să lunecăm, căsuță-n copac să ne adunăm, sub umbrar o să mâncăm și veseli o să colindăm pădurea răcoroasă.

Hai în TABĂRĂ cu noi! Există oare o mai mare bucurie decât cea de a trăi vacanța din plin, alături de prieteni vechi și noi, în mijlocul naturii, asistați și îndrumați de educatori cu drag de copii și chef de joacă, cât e ziua de lungă?

Clipe de neuitat desaga va aduna și jurnalul va consemna, răspunsuri pentru curioși, povești pentru visători, drumeții pentru aventuroși, bălăceală pentru toți, jocuri, meștereli și tot felul de întâmplări ce se vor transforma în povestea de neuitat a vacanței de vară, afară! Și pentru că știm că vă plac surprizele, am pregătit câteva pe care le vom împărtăși celor interesați.

Pentru detalii și înscrieri aștept mesajele voastre la oana@flowersophy.ro sau 0744 420 452. Tot atunci veți primi și informațiile despre program, locație și toate coordonatele organizatorice.

Costul taberei este de 836 lei pentru fiecare copil, cost ce include cele 5 zile de la 8:30 la 17:30, transportul din București către locație și înapoi (opțional), prânzul & 2 gustări, accesul la piscină, tiroliana, leagăne, căsuța din copac, drumeții, activități și jocuri organizate de 3 educatori. Înscrierea împreună cu un frate sau prieten beneficiază de reducere de 5% pentru cel de-al doilea copil. Participarea în ambele săptămâni ale taberei (6-10 august și 20-24 august) beneficiază de 10% reducere. Reducerile nu se cumulează.

Numărul de participanți e limitat (minim 15 copii – maxim 20), iar înscrierile se vor face pe principiul „primul venit, primul servit”.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut