Tabăra urbană – Meșter de jucării

Tabăra urbană – Meșter de jucării

Tabăra urbană – Meșter de jucării:  Vă propunem să petreceți 5 zile într-o tabără urbană de vară chiar în București, în care copiii se bucură cât este ziua de lungă de un spațiu generos în aer liber, se joacă, creează, își dezvoltă aptitudini de comunicare și lucru în echipă și își fac noi prieteni.

Tabăra se adresează copiilor cu vârstă între 6 și 10 ani. Programul taberei va consta în ateliere de creat jucării, activități de valorificare a jucăriilor create, jocuri și activități de cunoastrere și dezvoltare personală. Prin aceste activități ne propunem să oferim copiilor o experiență memorabilă de vacanță dar în același timp să îi ajutăm să-și crească încrederea în sine prin reușita realizării unor jucării, să își dezvolte atenția, răbdarea, creativitatea și motricitatea fină prin atelierele propuse, să învețe să lucreze eficient în echipă, să comunice și să se asculte unii pe alții.

În felul acesta, copiii se pot bucura din plin de vacanță, pot trăi experiența unei tabere însă fără a părăsi confortul căminului și pot învăța în joacă multe lucruri noi.

Program: 8.30-18.00 de luni până vineri

Preț: 550 ron (include masă, băuturile plus toate materialele ce vor fi folosite)

Unde: În picioarele goale, o oază urbană de joacă și dezvoltare pentru copii – Str. Malva nr. 39, sector 3 (în apropierea stației de metrou N. Grigorescu)

Înscrierile se primesc până la data de 23 iunie la adresa de email: joaca@inpicioarelegoale.ro sau la telefon 0723 347 376.

Mai multe detalii găsiți aici: https://www.inpicioarelegoale.ro/tabara-urbana

Vă așteptăm cu drag și cu chef de joacă!

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut