Tabere de Vară în Limba Engleză

Tabere de Vară în Limba Engleză

Tabere de Vară în Limba Engleză

În perioada 18-24 IUNIE şi 9-15 IULIE, Bufniţa din Tei vă invită la tabere creative, în care imaginaţia, voia bună şi distracţia se vor îmbina în mod perfect cu mişcarea în natură şi cultura montană. Iar toate acestea, se vor întâmplă la AZUGA în, evident, Limba Engleză!

Alături de cele două Ateliere zilnice dedicate limbii engleze, copiii vor beneficia pe toată durata taberelor de compania doamnei profesor, atât în drumeţii, cât şi în timpul activităţilor distractive. Ca atare, Engleza va fi a doua “limba oficială” a taberelor noastre!

Activităţile outdoor vor fi centrate pe ideea educaţiei montane, a respectului faţă de natură şi a tehnicilor de supravieţuire în pădure.

Ateliere creative, jocurile de tabără şi activităţile distractive vor avea ca scop principal socializarea într-un mediu nou – diferit de cel de acasă, comunicarea, exprimarea propriilor idei şi întărirea personalităţii. Vom încuraja independenţa, curajul şi spiritul de echipă.

Detalii organizatorice:

Staţiunea AZUGA, Complexul turistic AZUGA SKI & BIKE RESORT ***
7 zile, 6 nopţi, cazare în camere triple
-“All Inclusive”: Preţul include 3 mese şi 2 gustări/zi, toate atelierele & activităţile din Program
– Asistenţă medicală autorizată

Preţ: 1290RON / copil
Plata: taxa de înscriere 190 RON + 4 rate lunare de 275 RON. În caz de retragere/neparticipare, taxa de înscriere nu se recuperează.
Transport cu autocarul – cu firma autorizată, se achită separat.

Detalii şi înscrieri la 0751 020 362 sau la acasa@bufnitadintei.ro

[shareaholic app="share_buttons" id="26044356"]

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut

KidsOut