Teatru de marionete la Fabrilabo

Teatru de marionete la Fabrilabo

Teatru de marionete la Fabrilabo: Teatrul de marionete e prima experiență completă de creație de spectacol pe care o pot avea copiii. Începem cu scenete inspirate din poveștile clasice cele mai îndrăgite, Scufița Roșie, Pinocchio, Prințesa și broscoiul. Astfel învățăm să mânuim marionetele, să jucăm dialogurile cu vocile potrivite, să ducem o scenetă întreagă până la capăt.

Apoi creăm scenete cu personaje noi, pe care le desenăm și le transformăm în marionete de carton. Iar la final, realizăm propriul mic spectacol cu marionetele proprii. Vino la Fabrilabo să trăiești experiența scenei din perspectiva creatorului!

Fabrilabo reinventează timpul liber pentru copii, prin joc și explorare.
Modulul ”Teatru de marionete” este coordonat de scriitoarea Alina Darian și este potrivit copiilor de 6-12 ani. Atelierele au loc de luni până vineri în perioada 2-6 iulie, interval 9.00-12.30, la sediul Fabrilabo din str. Volga nr. 3. Modulul costă 350 lei, tarif ce acoperă expertiza trainerilor, materialele de lucru și gustarea de la ora 11. Înscrierile se fac începând de azi prin email la salut@fabrilabo.ro. Detalii se pot obține oricând la telefon 0770 343 827.

Îi așteptăm pe copii cu experiențe strașnice, de neuitat!

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut