Teatru pentru copii – Frumoasa și Bestia

Teatru pentru copii – Frumoasa și Bestia

Teatru pentru copii – Frumoasa și Bestia: Sâmbătă, 9 Iunie, Berăria vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună. 🎭

INTRAREA ESTE LIBERĂ, iar rezervarea locurilor este recomandată!
———————————————————————————————–
👉 Ora acces: 11:30.
👉 Ora de începere a spectacolului: 12:30
———————————————————————————————–
Una din cele mai frumoase povești este cea frumoasei Belle care trăiește alături de tatăl ei, un inventator trăznit, într-un orășel banal de provincie, unde cea mai mare provocare e să găsească noi metode de a respinge avansurile infatuatului de Gaston! În cealaltă parte a orașului trăiește într-un castel lugubru (care odată însă era plin de viață) BESTIA. Pe vremuri însă era un prinț ca toți ceilalți, până ce o bătrână vrăjitoare a aruncat un blestem asupra lui. Va reuși Belle să locuiască în castelul Bestiei? Oare Lumiere,Doamna Ceainic, Domnul Pendulă își vor recăpăta vreodată înfățișarea umană?
———————————————————————————————–
🔽 Rezervările se fac la:
✔ FORMULARUL WEB >>> https://www.berariah.ro/ev/frumoasa-si-bestia-teatru
✔ Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.berariah.android & AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)
✔ 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
✔ vreau@berariah.ro

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut