Treasure Hunting @Ludotech

Treasure Hunting @Ludotech

Treasure Hunting @Ludotech: La clasica întrebare „Cum te simți astăzi?”, cei mai mulți copii și adulți răspund cu … Bine. E ca și cum ceea ce simțim are o singură culoare, eventual exprimată în sistem alb-negru. Oare lumea ar putea deveni un loc mai colorat? Am putea să descriem emoțiile noastre folosind un bogat vocabular specific, plin de nuanțe, de viață, de trăiri și în acest fel, am contribui mai mult la relația de înțelegere și cooperare cu ceilalți pentru că am avea acces mai larg unii către ceilalți. 

#Gritty Education, în colaborare cu #Emoționar și #Ludotech au conceput un atelier specific de învățare a vocabularului emoțional, ca acesta să nu rămână o limbă străină pentru copii, să își poată exprima emoțiile și sentimentele cât mai nuanțat și să înțeleagă, conțină și reflecte emoțiile celor din jur. Acest tip de mind reading este o componentă foarte importantă pentru inteligența socială.

Bine de știut:
Atelierul este dedicat copiilor între 5 și 10 ani
Cost pereche parinte – copil: 50 lei
Inscrieri: contact@ludotech.ro
Durata sesiunii este 90 minute
Data: 29 iulie
Ora: 17

Formula va fi un efervescent Treasure Hunting: copiii, având la îndemână o hartă, vor pleca în căutarea unei comori. Comoara va fi o surpriză foarte plăcută, dar scopul, de fapt, este antrenamentul emoțional din drumul către comoară. Acest antrenament este de fapt adevărata comoară. Copiii vor avea de imitat emoții, rezolvat puzzle-uri de cuvinte, de rezolvat conflicte prin joc de rol, de identificat emoții și de memorat cuvinte noi din vocabularul emoțional, încât la final, Harta rezolvată să fie motivul de a înmâna Emotional Expert Reward.
La finalul sesiunii, copiii și părinții pot cumpăra Emoționarul (o colecție de definiții ale emoțiilor însoțite cu ilustrații inspirate) creat cu grijă de două mămici din Barcelona, pe care îl vom folosi ca instrument de lucru.
Participă 6-10 copii

Trainer: Liliana Hadji, psiholog, trainer, co-fondator Gritty Education. Gritty Education este cea mai nouă propunere pentru cultivarea caracterului la copii și părinți. Din 2014, echipa Gritty desfășoară ateliere faine în colaborare cu școli (Școlile 150, 79, Ferdinand I, Genesis), grădinițe (Schnuffelgarten, Watoto, MKB, Harmony Tree), locuri de joacă (Zumbrava și acum Ludotech), British Council, Creart, Leagănul Vieții, Enformation etc. Scopul Gritty este să sprijine copiii să realizeze că mintea lor este dezvoltabilă și caracterul reprezintă o colecție de instrumente antrenabile.

0 Comentarii

Adauga un comentariu


KidsOut