Familia Flinstone (The Flinstones – 1960)

Vă era dor de o călătorie în epoca de piatră? Atunci vă propunem să (re)vedeți cu mic cu mare Familia Flinstone (The Flinstones – 1960).

Povestea cuprinde peripețiile unei familii moderne din… epoca de piatră. Acest serial american de televiziune este prezentat de canalul de televiziune ABC și produs de Hanna-Barbera Productions.

Familia Flinstone este unul dintre cele mai pline de succes seriale de televiziune create vreodată. Inspirat din seriale ale anilor 1950 ca The Honeymooners, The Flintstones prezintă la viața de zi cu zi a unui „primitiv”, Fred Flintstone, membru al „clasei muncitoare” din „epoca de piatră”.

Viața de zi cu zi a acestuia, precum și a familiei sale, respectiv a vecinilor și prietenilor lor din casa de alături, toate sunt presărate cu tot soiul de aventuri care oferă savoare serialului.

Astfel, povestea plasată în epoca de piatră reprezintă o radiografie a societății americane a deceniului 1961 – 1970. Ceea ce mai contribuie la firul umoristic este că totul pare a fi făcut din piatră, inclusiv numele protagoniștilor care sunt cuvinte referitoare la pietre și roci: Fred Flintstone (flintstone = silex); Fiica lui Fred și a Wilmei Flintstone se numește Pebbles (pebbles = pietricele). Familia Flintstone îi are ca vecini pe Betty și Barney Rubble (rubble = pietre sfărâmate, pietriș), cu care se înțeleg foarte bine. Fiul lor se numește Bamm Bamm. Ei locuiesc în Bedrock (bedrock = piatră de bază).

Ce au în comun aceste 2 familii? Ei bine, sunt la fel de trăznite și puse pe aventură. Așadar, nu ezitați să vă luați doza zilnică de voie bună, însoțind personajele savuroase în aventurile lor din epoca de piatră.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut