Familia Crood (The Croods – 2013)

Conflictele între generații există de când lumea, iar acest fapt este prezentat cu mult umor și în animația Familia Crood (The Croods – 2013).

Astfel, animația urmărește prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei lor de-a lungul vieții. Atunci când peștera care le fusese casă este distrusă – împreună cu restul lumii lor – familia Crood este obligată să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiți de conflicte generaționale și întorsături seismice, Familia Crood descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice și un viitor cum nici nu-și imaginaseră vreodată.

Interesant este faptul că, deși acțiunea se petrece cu milioane de ani în urmă, diferențele de opinie, modul diferit de gândire de la o generație la alta, sunt lucruri care încă mai există, astfel că vă va fi extrem de ușor să vă regăsiți în subiectul dezbătut sau chiar să în anumite tipologii de personaje.

Croods se adresează atât celor mari, care se vor distra teribil cu problemele de familie ale personajelor (prin cadru trece şi „nesuferita” soacră a lui Grug), cât şi celor mici, vrăjiţi de paleta de culoare fantastică a animaţiei.

DreamWorks Animation SKG prezintă CROODS. Filmul este regizat de Chris Sanders și Kirk DeMicco și este produs de Kristine Belson și Jane Hartwell. Scenariul îi aparține lui Kirk DeMicco și Chris Sanders, după o poveste de John Cleese, Kirk DeMicco și Chris Sanders. Muzica îi aparține lui Alan Silvestri.

Filmul îi are ca protagoniști pe Nicolas Cage (Grug), Ryan Reynolds (Guy), Emma Stone (Eep), Catherine Keener (Ugga), Clark Duke (Thunk) și Cloris Leachman (Gran). CROODS prezintă o epocă denumită Perioada Croodacius, care, spune DeMicco, „este cuprinsă între perioada Jurasică și ‘Era Katzenzoică’– cel puțin conform arheologilor DreamWorks.” Este o lume de splendoare vizuală și grandoare care prezintă nenumărate provocări pentru clanul nostru hărțuit.

Trailer-ul animației Familia Crood este disponibil mai jos:

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut