Fancy Kids Events

Fancy Kids Events este un minunat loc de distracție, dedicat copiilor de toate vârstele. Acesta este un spațiu sigur, în care jocul și educația se-mpletesc și dau naștere celor mai funny experiențe.

Spațiul de joacă are o suprafață de aproximativ 200 mp, oferind libertate de mișcare și exprimare tuturor copiilor. Echipamentele de joacă existente sunt noi, fiind utilizate materiale profesionale care asigură protecția picilor și cele mai bune condiții de petrecere a timpului liber.

Fancy Kids Events beneficiază de un loc de joacă modern, dotat cu numeroase atracții pentru copii: un impresionant labirint supraetajat cu diverse obstacole, cu două tobogane; o piscină cu bile; tunele; serpentine; leagăne; balansoare; un cocotier – menit pentru a antrena copiii la distracție prin balans, cățărare și echilibru; o saltea gonflabilă, unde vor putea sări, și diverse alte jucării destinate să dezvolte spiritul aventurier al kinderului tău.

Pe lângă aceste modalități de entertainment, Fancy Kids Events se ocupă și de organizarea de petreceri pentru cei mici. Indiferent de natura evenimentului, echipa organizatoare creează momente de neuitat pentru kinderul tău. Membrii acesteia vă pun la dispoziție rețeta magică pentru obținerea unei petreceri de zile mari.

Gașca Fancy Kids Events poate „teleporta” petrecerea sărbătoritei/sărbătoritului pe tărâmul basmului dorit. Prinți, prințese, clowni sau spiriduși vor antrena invitații în jocuri inedite sau în diverse concursuri de strategie. Atmosfera va fi una de poveste, copiii vor dansa pe muzică ritmată, se vor bucura de multitudinea de baloane modelate (flori, inimioare, fluturi, căței, etc.) sau se vor transforma în eroul favorit prin arta picturii pe față. Iar pentru ca party-ul să fie unul fenomenal, baloanele și confetti nu vor lipsi din decor.

În tot acest timp, îți vei putea supraveghea prichindelul, într-un spațiu primitor și confortabil. La Fancy Kids Events, dispui de un spațiu special amenajat, unde vei putea savura diverse băuturi și mâncare, urmări programele TV favorite sau naviga pe internet.

Preț/Persoană

Luni – Joi 5 lei/30 minute 10 lei/oră
Vineri – Duminică 7,50 lei/30 minute 15 lei/oră

Mai multe detalii puteți găsi AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut