Grădinița Disney Brașov

Grădinița Disney din Brașov este amplasată pe strada Busuiocului, numărul 10, venind în întâmpinarea tuturor părinților și piticilor cu un program de învățământ preșcolar de calitate.

Echipa specializată din cadrul acestui centru educativ pune accentul pe accentual nevoile specifice ale fiecărui copil, urmărind dezvoltarea liberă și armonioasă. Mai mult, în desfășurarea activităților, cadrele didactice urmăresc formarea personalității autonome și creative, dezvoltarea capacității de socializare, precum și integrarea copiilor în mediul social actual.

Activitățile pe care copiii le desfășoară vizează numeroase domenii experiențiale, printre acestea numărându-se: limbă și comunicare, științe, om și societate, estetic și creativ, psihomotric.

Pe lângă activitățile din programă, puteți opta și pentru activități opționale (limba engleză) sau ativități extracurriculare (plimbări și excursii, activități în aer liber, petreceri, ski, înot, tenis, gimnastică, șah sau teatru).

Privind dotările spațiului, acesta dispune de 3 săli de grupă amenajate corespunzător, o sală de mese, grup sanitar separat pentru peșcolari. Clădirea beneficiază și de curte exterioară, această fiind dotată corespunzător pentru numeroase jocuri desfășurate în aer liber.

Pentru galerie foto, program sau detalii suplimentare, puteți intra AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut