Grădinița Kiga

Grădinița Kiga își desfășoară activitatea din anul 2009, fiind un centru educativ cu predare în limba germană. Aceasta este amplasată în centrul istoric al Brașovului, locația fiind ușor accesibilă, indiferent de mijlocul de transport utilizat.

În desfășurarea activității, cadrele didactice urmăresc identificarea și dezvoltarea abilităților fiecărui copil, sprijinirea tuturor copiilor în dobândirea de noi cunoștințe și aptitudini necesare etapei școlare.

Grupele sunt formate din maxim 12 copii, fiind organizate atât în funcție de vârstă, cât și în funcție de abilitățile fiecărui copil. Acest lucru permite dezvoltarea personalității copilului și a capacității de liberă exprimare, dezvoltarea capacității de socializare, de integrare într-un grup, cât și de interacțiune cu mediul.

La grădinița Kiga toate activitățile se desfășoară în limba germană, fiind coordonate de un cadru didactic cu experiență. Un rol la fel de important în dezvoltarea copiilor îl au și activitățile opționale – dans, pictură, înot, engleză, etc. – toate acestea fiind de asemenea desfășurate sub atenta supraveghere a unui professor specializat.

Privind dotările acestui centru educativ, acestea includ vestiare pentru cei mici, o bucătărie, 3 dormitoare, o sală de mese, două grupuri sanitare decorate într-un stil jucăuș, 3 săli de clasă dotate cu mobilier adecvat, jucării și material edidactice. Toate acestea sunt special concepute pentru a răspunde tuturor nevoilor copiilor.

Serviciile acestei grădinițe sunt disponibile în regim de program scurt (8:00-14:00), lung (8:00-18:00) sau after school (12:00-18:00).

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre acest centru educativ, intră AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut