Grădinița Pinocchio

Grădinița Pinocchio funcționează din anul 2004,desfășurându-și activitatea pe strada Șoimului, numărul 1, din Brașov. Serviciile acestui centru sunt disponibile atât în regim de program normal, cât și prelungit, toate activitățile desfășurându-se în limba engleză intensiv.

Astfel, în cadrul acestui centru educativ, copiii vor desfășura activități de educare a limbajului, activități matematice, cunoașterea mediului, educație pentru societate, activități practice, educație muzicală, educație plastică și educație fizică. Mai mult, grădinița Pinocchio are parteneriate cu alte unități de învățământ, precum Palatul Copiilor, Facultatea de Muzică sau Facultatea de Silvicultură, împreună desfășurând o mulțime de activități pentru pitici. Concertele simfonice sau vizitele la diverse expoziții sunt doar câteva dintre evenimentele ce lărgesc orizontul cultural al copiilor.

Printre activitățile opționale pe care cei mici le desfășoară aici se numără înotul, șahul, dansurile, muzica sau cursurile de ski. Cu ajutorul acestora copiii își vor dezvolta numeroase abilități fizice, cât și psihice și intelectuale.

Programul acestui centru educational este următorul: de Luni până Vineri între orele 8:00-13:00, dacă optezi pentru varianta de program scurt, sau de la 8:00-17:00 dacă preferi programul în regim after school.

În cadrul acestui interval de timp, copiii beneficiază de 3 mese și o gustare, toate în regim de catering. Meniul este diversificat și extreme de sănătos, fiind întocmit în colaborare cu un medic nutritionist.

Pentru mai multe detalii despre acest centru educativ, precum și despre serviciile oferite, intrați AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut