Grădinița Ruxy

Grădinița Ruxy din Brașov este un centru educativ care își desfășoară serviciile în regim de creșă, grădiniță și grădiniță de vară.

Grădinița își desfășoară activitatea într-o clădire dotată corespunzător, aceasta incluzând 5 săli de curs, 4 dormitoare, sală de cinema, sală de lectură, sală de sport, sală de mese, bucătărie și un vestiar extrem de spațios. Totodată, aceasta dispune și de un parc propriu care se întinde pe o suprafață de 1000 mp. Acesta include topogan, leagăne, groapă de nisip și un mic iaz, fiind o sursă de bucurie pentru toți piticii.

Centrul educativ Ruxy își desfășoară activitatea pe baza a numeroase programe educative, mizând concomitent pe educația copiilor prin jocuri distractive.

Pe toată perioada programului, copiii sunt supravegheați de o echipă specializată, activitățile fiind desfășurate în limbile engleză și germană. Mai mult, cei mici pot participa și la o mulțime de cursuri extracurriculare: dans sportiv, înot, schi, arte marțiale, canto, inițiere în domeniul calculatoarelor.

Ținând cont că alimentația este un factor important în dezvoltarea copiilor, grădinița nu apelează la servicii de catering, mâncarea fiind preparată în bucătăria proprie, reușind astfel să controleze calitatea și diversitatea necesară.

Creșa Ruxy

Cu privire la creșa Ruxy, serviciile acesteia urmăresc dezvoltarea armonioasă a copiilor, într-un mediu dotat corespunzător și sub supravegherea atentă a cadrelor didactice.

Grupa de creșă este alcătuită din 10 copiii ce care se îngrijesc 2 educatoare. Astfel, tu vei avea siguranța că piticul tău își va petrece timpul într-un mediu sigur, fiind educat și format pentru viața de zi cu zi de către un personal calificat.

Ca să vină în ajutorul tău și pe perioada verii, la Ruxy poți beneficia și de serviciile grădiniței de vară. Dacă îți înscrii copilul în acest program, el va avea o vacanță de neuitat. La Ruxy îl așteaptă un modern loc de joacă în aer liber, activități educaționale și recreative atât în sala de grupă cât și afară, plimbări, vizite, excursii.

Pentru mai multe detalii despre serviciile grădiniței Ruxy, intră AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut