Grădinița Teko Kindergarten

Grădiniţa Teko Kindergarten este amplasată în zona Băneasa din sectorul 1, reprezentând prima grădiniță tech din București. Prin administrarea echilibrată a tehnologiei în cadrul activităților desfășurate, această grădiniță încearcă să explice copiilor că lumea este un artefact, un produs rezultat în urma a numeroase observații, experimente și încercări.

În cadrul grădiniței tehnologia este utilizată în toate formele ei: de la scripete la circuit electric, de la pompa cu apă la ventilator, de la robinet la robot, etc. Activitățile și lecțiile desfășurate satisfac curiozitățile celor mici, oferindu-le acestora o mulțime de experiențe și expermiente.

Grădinița propune un model de educație experiențială care presupune învățarea prin proiecte. În acest mod, copiii sunt stimulați să devină independenți în selectarea și procesarea informației, să descopere soluții creative, dezvoltându-și capacitatea de a găsi o rezolvare proprie anumitor probleme.

Pe lângă aceste experiențe inedite, grădinița Teko Kindergarten, fiind conștientă de nevoia de joacă a tuturor prichindeilor, le pune acestora la dispoziție un playground interactiv, cu o suprafață de circa 2000 mp. Amenajarea acestui spațiu stimulează activitatea fizică, socializarea și experimentarea.

Teko Kindergarten se bazează pe importanța cunoașterii tehnologice și în comunicarea cu părinții. Zilnic aceștia vor primi feedback despre activitățile prichindeilor printr-o platformă online, accesibilă atât de pe smartphone, cât și de pe desktop.

Pentru detalii suplimentare intrați AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut