Hotel Transilvania – o călătorie în lumea monștrilor simpatici

„Cazează-te” câteva ore în Hotel Transilvania (2012) și descoperă și tu lumea monștrilor simpatici! Se-anunță momente pline umor, voie bună și muuulte râsete!

Bine ați venit la Hotel Transilvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monștrii și familiile lor se pot simți în largul lor, fără a fi deranjați de oameni.

Acțiunea primului film din serie se petrece într-un weekend cu totul special, când Dracula i-a invitat pe câțiva dintre cei mai faimoși monștri ai lumii – Frankenstein cu soția, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci și mulți alții – pentru a sărbători cea de-a 118-a zi de naștere a fiicei sale Mavis.

Extrem de meticulous și cu spirit organizatoric, lui Dracula nu i se pare că va avea probleme dacă va comanda în afară mâncarea pentru petrecerea acestor ciudați… dar lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată, iar universul său se va prăbuși când un muritor de rând – de vârsta fiicei sale, dacă mai scădem 100 J – va pune piciorul pentru prima dată în acest hotel și… se va împrieteni cu Mavis, pe care, evident, Dracula dorea să o țină cât mai departe de oameni.

Modul în care acest „intrus” se infiltrează în lumea monștrilor, precum și felul în care acesta aduce un aer proaspăt aceestui teritoriu parcă uitat de lume, este de-a dreptul savuros.

Dacă povestea vă va aduce zâmbetul pe buze, atunci puteți urmări și continuările acesteia în următoarele 2 părți: Hotel Transilvania 2 (2015) și Hotel Transilvania 3: Monștrii în Vacanță (2018).

Trailer-ele celor 3 animații sunt disponibile mai jos:

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut