In the Shadow of the Moon (2007)

Vacanța de vară este dedicată aventurilor de orice gen, chiar și acelora ecranizate. De data asta, vă propunem o călătorie pe lună! In The Shadow of the Moon este un film documentar despre misiunile NASA pe Lună. Acesta conține interviuri live cu astronauții care au fost protagoniștii acestor misiuni, interconectând astfel istoria cu știința.

Acest documentar captivant conține imagini minunate din cele mai renumite călătorii spațiale. Astfel, dacă sunteți pasionați de subiecte de acest gen, vă recomandăm să nu ratați In the Shadow of the Moon. Filmul te va fascina atât pe tine, cât și pe puștiul tău pasionat de știință.

Sinopsis In the Shadow of the Moon

In the Shadow of the Moon este o narațiune atentă a unei epoci extraordinare, repovestind îndrăzneala și pericolul, mândria și pasiunea acestei epoci. Între 1968 și 1972, lumea a privit cu uimire fiecare călătorie pe lună a navelor spațiale americane. Doar 12 oameni au pășit pe lună și acești 12 oameni rămân singurii care au fost într-o altă lume decât a noastră. Filmul îi aduce împreună, pentru prima oară și, probabil, pentru ultima oară, pe membrii echipajelor Apollo care au călătorit pe lună; fiecare dintre aceștia își va spune propria poveste, cu propriile cuvinte – într-un mod surprinzător de elocvent, inteligent, emoțional și, mai ales, omenesc.

Așadar, nu rata 100 de minute de aventură și suspans, de imagini dintr-o lume greu accesibilă pământenilor. Filmul a fost regizat de David Sington, fiind produs de Discovery Communications.

Trailer-ul documentarului este disponibil mai jos:

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut