Activități de weekend |11 – 12 august

Weekendul acesta dăm startul la distracție cu „CLOWNIADA” – un spectacol Interactiv pentru copii, un spectacol despre PRIETENIE!

Teatru-circ cu păpuși și actori la față, interactiv, muzical, antrenant, unde buna dispoziție și veselia predomină. Cei doi clowni KU și TU au parte de un șir de peripeții și într-un final înțeleg ce înseamnă PRIETENIA.

Teen Titans Go, cei cinci adolescenți speciali și curajoși, cu puteri supranaturale și un scop comun: să lupte împotriva răului vă așteaptă la film.

Iar Itsy Bitsy Film Mania la HAPPYCINEMAHAPPYCINEMA® și Itsy Bitsy FM au scos din tolbă o selecție generoasă de filme, concepută special pentru copii.

Simți că săptămâna aceasta creativitatea copilului tău ar putea fi exploatată și mai mult? Atunci hai la Atelierele de pictat tricouri (copii):  Art & Hobby Studio îi așteaptă pe cei mici la atelierul de pictat tricouri. Aici, fiecare prichindel va învăța să decoreze un tricou din bumbac folosind culori speciale rezistente la spălare.

Nu uitați de evenimentul în desfășurare Vara istoriei pe Calea Victoriei.

Așadar, avem de toate, de la ateliere și cursuri, până la filme și spectacole de teatru!

Dacă ești părinte și nu știi cu ce să îți mai surprinzi copilul, poți vizita calendarul KidsOut. Aici vei găsi cursuri, ateliere creative și de socializare, croite pe gusturile și nevoile fiecăruia.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut